fbpx

 
 
3 Comentarii

cristian lungu

În data de 20 iunie 2019, Guvernul României a adoptat prin hotărâre de guvern, implementarea tehnologiei 5G în România. Au fost instalate terminale fixe 5G în comuna Florești, județul Cluj de către furnizorii de telefonie mobilă, Orange, iar în București, în centrul vechi, Vodafone a amplasat alte terminale 5G, urmând ca până la sfârșitul anului, acestea să fie prezente și în orașe precum Constanța, Iași, Brașov, Timișoara, Craiova și Sibiu țintite fiind zonele cu populație ridicată.

Senatorul Vasile-Cristian Lungu atrage atenția asupra faptului că în Europa există deja țări care au blocat tehnologia 5G datorită pericolului asupra sănătății populației, însă în România, populația nici măcar nu a fost informată despre folosirea tehnologiei 5G darămite să se vorbească despre efectele nocive ale radiațiilor asupra cetățenilor. 

În Europa, se iau măsuri din ce în ce mai solide împotriva tehnologiei 5G, astfel, ministrul Mediului din Bruxelles, Céline Fremault interzice implementarea tehnologiei 5G, în Elveția, Antonio Hodgers, președintele Consiliului de Stat Geneva cât și membrii Consiliului Suprem Vaud au blocat această tehnologie tot din considerente legate de sănătate. Lloyds, compania britanică de asigurări refuză să încheie contracte de asigurare a sănătății față de efectele tehnologiilor wireless 5G. O bună parte din Italia a votat împotriva tehnologiei 5G, iar în Germania cetățenii au semnat o petiție prin care cer stoparea 5G. 

Președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu cere îndepărtarea imediată a terminalelor fixe din Florești, Cluj: „Nu suntem laboratorul de experimente al nimănui! Antenele 5G trebuie să dispară din Florești și din alte orașe până există studii concludente despre impactul pe care tehnologia 5G îl are asupra sănătății populației!” 

Într-o interpelare adresată Ministrului Comunicațiilor, Alexandru Petrescu, senatorul Cristian Lungu cere lămuriri despre studiile care au dus la autorizarea prin ANCOM a terminalelor fixe 5G amplasate în Florești, Cluj. De asemenea, cere ca ministerul să-și argumenteze decizia având în vedere că în alte țări din Europa această tehnologie a fost interzisă pentru binele populației.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  viz · 10:59 04.09.2019
  In sfarsit ceva bun din partea guvernului, sper sa faca ceva, nu doar sa vorbeasca.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  emilia.b · 11:22 04.09.2019
  Romanii sint obedienti si nu intamplator majoritatea fac parte din cluburi rotary sau masonerie! Romanii in majoritatea cazurilor executa ce le spun sefii lor masoni! Asa se explica ca nu riposteaza la tehnologia 5 G, romanii obedienti tac fericiti ca respecta si asculta de sefii lor masoni! Felicitari domnului Senator Vasile-Lungu care a inteles problema ! In schimb Floresti ca intreg Clujul este sub ocupatie masonica asa ca liniste ca suparati masonii ce conduc orasul!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Pensionar · 06:43 05.09.2019
   De ce oare nu se scoate masoneria si rotarii in afara legii sa interzica acesti obedienti sa mai faca parte din politica, sau sa lucreze in institutiile statului?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate