m install
petlinii
nello construct

Liderul USR, Dan Barna, ajunge la Turda și Câmpia Turzii

zamblau eugen
floris

Liderul USR, Dan Barna, va ajunge și în județul Cluj, inclusiv la Turda și Câmpia Turzii, în campania sa de strângere a celor 200.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii pentru alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

 

”Ca în fiecare campanie, strângem semnăturile în stradă, bucată cu bucată, și ne cunoaștem pentru a construi prieteniile ce vor reconstrui România și ne vor reda o justiție independentă. 

Această vizită se înscrie în dorința USR și a candidatului Alianței de a interacționa în mod cât mai direct cu cetățenii și de a discuta cu ei despre viziunile candidatului asupra dezvoltării României. 

În ultima lună și până in 18 septembrie, Dan Barna va străbate toată țara pentru a vorbi cu cetățenii despre obiectivele sale de schimbare a României din poziția de președinte al țării, dar și pentru a strânge cele 200.000 de semnături, necesare înscrierii în cursa pentru Cotroceni”, au transmis reprezentanții USR.

Programul este următorul:

Vineri, 6 septembrie, de la ora 09.30, la Turda Dan Barna va avea o întâlnire cu cetățenii orașului în Parcul Horea, Cloșca și Crișan, de unde se va porni pe un traseu care include Piața Agroalimentara Micro 3 – Strada Lotus și Macilor – Parcul Teilor – Calea Victoriei.  

În aceeași zi de la ora 15.30, în Piața Centrală din Câmpia Turzii va avea loc un eveniment cu cetățenii orașului și cu simpatizanții USR-PLUS.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: