fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

dan barna USR

Liderul USR, Dan Barna, va ajunge și în județul Cluj, inclusiv la Turda și Câmpia Turzii, în campania sa de strângere a celor 200.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii pentru alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

 

”Ca în fiecare campanie, strângem semnăturile în stradă, bucată cu bucată, și ne cunoaștem pentru a construi prieteniile ce vor reconstrui România și ne vor reda o justiție independentă. 

Această vizită se înscrie în dorința USR și a candidatului Alianței de a interacționa în mod cât mai direct cu cetățenii și de a discuta cu ei despre viziunile candidatului asupra dezvoltării României. 

În ultima lună și până in 18 septembrie, Dan Barna va străbate toată țara pentru a vorbi cu cetățenii despre obiectivele sale de schimbare a României din poziția de președinte al țării, dar și pentru a strânge cele 200.000 de semnături, necesare înscrierii în cursa pentru Cotroceni”, au transmis reprezentanții USR.

Programul este următorul:

Vineri, 6 septembrie, de la ora 09.30, la Turda Dan Barna va avea o întâlnire cu cetățenii orașului în Parcul Horea, Cloșca și Crișan, de unde se va porni pe un traseu care include Piața Agroalimentara Micro 3 - Strada Lotus și Macilor - Parcul Teilor - Calea Victoriei.  

În aceeași zi de la ora 15.30, în Piața Centrală din Câmpia Turzii va avea loc un eveniment cu cetățenii orașului și cu simpatizanții USR-PLUS.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator