fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

drum viisoara frata

Deputatul PSD Horia Nasra a dezvăluit, în această dimineață, că oficialii Consiliului Județean Cluj au reziliat contractul cu firma care trebuia să asfalteze două drumuri județene din zonă: DJ 150 Câmpia Turzii - Viișoara - Ceanu Mare - Frata - Mociu și DJ 107 M Luna de sus - Săvădisla - Băișoara - Iara.

 

Conform spuselor sale, Consiliul Județean nu va mai asfalta aceste drumuri, deși s-a promis acest lucru, urmând să treacă la ”cârpeală”.

”Drumurile nu vor mai fi modernizate și ÎN DISPERARE se va trece la o CÂRPEALĂ (în baza "acordului cadru") care va ține șapte-opt luni, suficient cât să acopere campania electorală.”, a precizat deputatul clujean.

Consiliul Județean anunțase încă din luna aprilie 2018 lucrări de întreținere pe 40 de km ai drumului județean 150 Viișoara – Frata – Crişeni – Mociu. Însă, anunțul a rămas fără nicio urmare.

Vestea bună pentru clujeni este că demarăm o amplă campanie de reparații la drumurile județene, atât reabilitări și modernizări complexe, în profunzimea drumului, cât și lucrări de întreținere curentă și periodică, în egală măsură necesare. Am cerut constructorilor ca, profitând de vremea excelentă, să înceapă operațiunile de îndată, sens în care am și semnat deja 12 ordine de începere a lucrărilor” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe., la acea vreme.

Cele două drumuri județene, despre care acum deputatul clujean spune că nu se vor mai face, pentru că oficialii Consiliului Județean Cluj au reziliat contractul, erau menționate pentru executarea de lucrări de modernizare şi reabilitare în baza Programului de investiţii aprobat pentru anul 2018 Demararea efectivă a lucrărilor de către societatea Kiat Group Construct SRL este prevăzută pentru perioada imediat următoare, anunțau cei de la Consiliul Județean, în primăvara anului trecut.

Citește și:

Țineți-vă bine! Consiliul Județean anunță cu surle și trâmbițe lucrări ample de asfaltare drumuri județene!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate