m install
petlinii
nello construct

USR Câmpia Turzii vine cu precizări: Horațiu Hatos, Horațiu Mândruțiu și Mihai Popa, excluși din USR!

zamblau eugen
floris

Filiala USR Câmpia Turzii anunță că, începând cu data de 25.08.2019, următoarele persoane ṣi-au pierdut calitatea de membrii USR: Horațiu Hatos, fost membru PSD ṣi M10; Horațiu Mândruțiu, fost membru PNL; Mihai Popa, fost membru ALDE.  

Conform politicii transparente a partidului ṣi Statului USR, cei nominalizați au posibilitatea să conteste decizia Biroului Local al USR Câmpia Turzii prin recursul la Comisia de Arbitraj a filialei locale, ulterior județeană ṣi națională.

Consecvent politicii sale de promovare, USR Câmpia Turzii reaminteṣte principiile enunțate ṣi sloganul utilizat în mod frecvent în discursul său: „Oameni noi în politică”, unul prin care a reuṣit să trezească interesul cetățenilor care l-au votat sătui fiind de perpetuarea la conducerea oraṣului sau în funcții publice a unor traseiṣti politici sau persoane lipsite de criterii esențiale precum integritatea, competența sau onestitatea.  

Fiindcă, „Acum ai cu cine!”, Filiala USR Câmpia Turzii invită în echipa sa toate persoanele care doresc sa pună umărul la consolidarea democrației ṣi a binelui comun.

USR Câmpia Turzii

Citește și:

Scandal în USR Câmpia Turzii! Conflicte între organizațiile Câmpia Turzii și Turda!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: