fbpx

BANNER vezeteu

3 Comentarii

proteste 10 august

Proteste masive sunt anunțate pentru sâmbătă, 10 august, în toate marile orașe din țară, pe rețelele de socializare fiind create zeci de evenimente în acest sens. 


Oamenii vor iesi în stradă la  București, Iaşi, Constanţa, Cluj-Napoca, Satu Mare, Craiova, Braşov sau Sibiu, dar şi în străinătate, la Roma, Milano, Paris şi în alte capitale europene unde trăiesc grupuri mari de români.


La Cluj-Napoca, protestul va începe la ora 19:00, în Piața Unirii!


Aproape nimic nu s-a schimbat, cu excepția faptului că Dragnea a intrat la pușcărie. În continuare, însă, îi avem pe Tăriceanu, Dancila, Șerban Nicolae, Nicolicea, Iordache, Pleșoianu, iar lista poate continua. În continuare, dosarul 10 August este nerezolvat, ba, mai mult, a fost mutat la DIICOT, acolo unde PSD și-a pus omul de încredere în urmă cu aproximativ 1 an jumătate. Tocmai din cauza acestor lucruri, pe 10 August 2019 ne vedem din nou în Piața Victoriei", este anunțul organizatorilor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Manole · 13:27 10.08.2019
  Sa speram ca jin-darmii, aceste persoane obediente fara constiinta nu bat iar protestantii! Ar fii misto sa aiba si protestantii bate, si daca incep iar jindarmii sa bata sa fie batuti si ei fara mila, rupte picioarele la jin-darmi sa numai poata umbla, mama lor de obedienti fara creier!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cititor · 19:38 10.08.2019
  Cand iesim in strada impotriva masoneriei si rotarienilor ce vand tara la sefii lor straini pentru isigne si decoratii? Cand scoatem in afara legii masoneria si rotary acesti obedienti si sclavi ai strainilor? Tacere....ca va e frica! Ne meritam soarta sa fim condusi de obedienti!!!!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  corina · 10:17 11.08.2019
  Din pacate majoritatea dintre noi santem fricosi si avem o mentalitate de sclavi! Daia emigram si lucram ca sclavii pentru bani, nu avem curaj sa ne rasculam in tara noastra ,preferam sa fugim afara!Avand o mentalitate de sclavi si obedienti este usor sa fim masoni unde se cere sa fi obedient, fara coloana vertebrala sa asculti ce ti se ordona!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator