fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

sorin bota

Deputatul Sorin Bota solicită Ministrului Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici,   restructurarea ANAF având în vedere harababura care există la ghișeele instituției.

 

”Pentru a afectua o banală plată, cu ordin de plată, la un ghișeu ți se prelucrează datele și la un alt ghișeu ți se face încasarea banilor și astfel reușești performanța să stai la rând de două ori. Obrăznicia nu se oprește aici, de ea au parte și persoanele fizice atunci când spre exemplu trebuie să plătească taxa pentru pașaport.

Băncile sunt mult mai eficiente, folosesc un singur operator și la prelucrarea datelor și la încasare. În condițiile în care azi există operațiuni bancare realizate printr-un simplu click, de ce oare Trezoreria și ghișeele ANAF trebuie să îți aplice un tratament de evul mediu pe banii și pe timpul tău?”, a declarat deputatul. Acesta este de părere că preconizata restructurare bugetară trebuie privită cu maximă responsabilitate nu doar ”de ochii lumii”.

Sistemele trebuie mult simplificate și eficientizate, aduse în parametrii necesităților actuale ale cetățeanului sătul de bătut pasul pe loc.

           

Cabinetul deputatului PSD, Sorin Bota

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate