fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

stadion ct

Nu sunt în stare nici să vopsească podeaua sălii sportului, ce să mai vorbim de investitii! Decât să dați zeci de mii de euro pe festivalul peștelui, mai bine dați bani la sport!

Ca urmare a acuzelor domnului antrenor, prof. Gabriel Mocean, apărute în prestigioasa publicație TurdaNews, și a discuțiilor purtate de consilierii locali social democrați cu membrii Clubului Sportiv Municipal Câmpia Turzii, membrii care nu au dorit să rămână anonimi pentru a nu suferii represalii din partea conducerii primăriei, se pare că situația financiară și organizatorică a clubului sportiv este grav afectată de faptul că Primăria Câmpia Turzii nu-și onorează la timp obligațiile financiare, fapt fără precedent de la înființarea CSM până în prezent!

Astfel, antrenorii și sportivii nu sunt plătiti la timp, existând restanțe la plată încă din anul 2017, afectând direct activitatea competițională și climatul intern al clubului.

Consilierii social democrații solicită imediat conducerii Primăriei Câmpia Turzii să-și onoreze toate obligațiile stabilite de Consiliul Local Câmpia Turzii, să sprijine mișcarea sportiva la modul real nu doar prin conferințe de presa și Facebook și să prezinte in fața Consiliului Local un raport la zi cu situația financiară și organizatorică a CSM.

Stimați liberali, sportul, educația și sănătatea sunt mai importante decât chefurile și festivalurile pe care le plătiți cu zeci de mii de euro din bugetul cetățenilor. Ați mai reușit o perfomanță în cei trei ani de când conduceti dezastruos Câmpia Turzii, să îngropați mișcarea sportivă!

Departamentul de informare și comunicare PSD Câmpia Turzii

Iată linkul:

Nou infiintata AS Victoria Viisoara a inceput pregatirile astazi. Conferinta de presa cu multe acuze la adresa presedintelui de la CSM Campia Turzii! (Video)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate