fbpx

Scrie un comentariu

usr ct locurijoaca

USR Câmpia Turzii a făcut sesizare la Direcția de Sănătate Publică Cluj, reclamând faptul că administrația locală nu se ocupă de siguranța celor mici, în unele parcuri de joacă din zona Blocuri. Concret, au fost reclamate locurile de joacă din locațiile: strada Băii nr. 4 colț cu strada Parcului nr. 5 și strada Laminoriștilor nr. 13.

 

”Primăria “a rezolvat” problema locurilor de joacă prin eliminarea corpurilor deteriorate, neluând nicio altă măsură pentru a îmbunătăți calitatea absolută a spațiilor destinate celor mici.

Membrii USR Câmpia Turzii, constatând o mulțime de nereguli, chiar pericole iminente pentru cei mici, au acționat în acest sens depunând o sesizare scrisă către Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj.

Ca urmare a sesizării noastre, nr. 5192/11.06.2019, privind starea locurilor de joacă pentru copiii din municipiul nostru, DSP Cluj a trimis o echipă de inspectori la fața locului, unde au constatat neregulile semnalate de noi, trimițând Primăriei o serie de recomandări pentru îmbunătățirea locurilor de joacă.

USR Câmpia Turzii solicită actualei administrații locale să își respecte obligațiile și responsabilitățile pe care le are pentru asigurarea siguranței și calității vieții locuitorilor municipiului nostru și să trateze cu maximă seriozitate problemele existente la nivelul comunității.

Urmărim îndeaproape activitatea Administrației Publice Locale și vom semnala ori de câte ori vom constata nereguli, abuzuri sau ilegalități în îndeplinirea atribuțiilor de către autoritățile locale și îndemnăm orice cetățean să facă la fel”, a transmis USR Câmpia Turzii.

usr ct adresa

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator