fbpx

Icon Scrie un comentariu

monica uiorean

În calitate de consilier local am solicitat de nenumărate ori informații de interes public și informații necesare exercitării mandatului de ales local, deși legea prevede că funcționarii și conducerea primariei,  în termen de maxim 30 zile sunt obligate să ne pună dispoziție informațiile solicitate, nu s-a întâmplat așa ! Tot în conformitate cu legea alături de colegii mei am făcut reclamații administrative, dar tot degeaba! 

 

O primărie, un primar european nu-și poate permite aroganța și luxul de a refuza cu obstinație un drept fundamental al cetățeanului, accesul la informațiile de interes public! 

În campania electorală din 2016, actualul primar PNL, promitea că o să respecte legea și o să fie transparent în decizii, după ce în calitate de viceprimar și consilier local se lăuda  pe Facebook cu petițiile făcute pe legea 544/2001, dar se pare că a uitat! O întrebare legitima este: ce are de ascuns actuala conducere? Fondurile cheltuite pe festivaluri, mese festive, cursuri plătite la mare, vitrine de expoziții, imnuri plătite din banii publici, mărțișoare din aur de 24 K și multe alte lucruri pe care le ascunde de ochii cetățenilor? 

Pentru că legea trebuie respectată chiar și de primar, am să solicit colegilor mei să definitivăm demersul nostru apelând la contenciosul administrativ! 

Monica Uiorean - consilier local 

Președinte OFSD Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator