fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

3 Comentarii

radar maraton

Deputatul PNL Florin Roman a depus la Senat un proiect care prevede creşterea sancţiunilor până la 20 de puncte amendă plus suspendarea permisului pentru o perioadă de 90 de zile pentru anumite infracțiuni rutiere.


Iniţiativa legislativă prevede creşterea sancţiunilor între 9 şi 20 de puncte amendă plus suspendarea permisului pentru o perioadă de 90 de zile pentru depăşire neregulamentară sau conducerea sub influenţa alcoolului. Iniţiativa legislativă a liberalului propune modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, potrivit ZF.ro.


În prezent legea spune că depăşirea neregulamentară sau conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice prevede sancţiuni încadrate în clasa a II-a, respectiv 4 sau 5 puncte amendă plus suspendarea permisului pentru o perioadă de 30 de zile.


Florin Roman propune, prin proiectul de lege, ca pentru depăşirea ilegală sau conducerea sub influenţa alcoolului să fie prevăzute sancţiuni încadrate în clasa a IV-a, şi anume de la 9 la 20 de puncte amendă şi suspendarea permisului auto timp de 90 de zile.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 08:01 10.07.2019
  Domnu' derutat, cu alcoolul is de acord, dar linia continuua e de multe ori trasă doar ca dnii militieni sa stea la pândă. Mai este un aspect, dupa ce pot circula de la Borș la Constanța DOAR pe autostradă, baga aia cu linia continuă... Pana atunci mai bine taci, ca tu zbori cu avionul pe banii mei si ai altora ce muncesc cinstit.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adrian · 09:06 11.07.2019
  Cel mai bun comentariu citit vreodata! Congrats!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mircea · 09:48 11.07.2019
  Oricum amenzile la noi sunt f.mari in raport cu alte state UE. Cand si la noi va fi amendat un deputat etc. ......d,l cu propunerea vorbeste usor.....
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator