fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

lot1 autostradăSebeș

Deputatul PSD Marius Sorin Bota a solicitat Ministrului Transporturilor stabilirea unei echipe mixte formate din personal din conducerea ministerului, precum și a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere care, în această vară frumoasă, să se mute cu cortul pe șantiere.

 

”Având în vedere slaba mobilizare de pe șantierele autostrazilor, precum și interminabilele minciuni și angajamente ale firmelor cu privire la mobilizarea pentru finalizarea lucrărilor în acest an, am solicitat Ministrului Transporturilor să preia inițiativa și intenția fostului ministru Dan Șova, astfel încât (dacă tot nu au fost reziliate și nu se dorește rezilierea contractelor cu acești constructori neserioși), poate sub atenta supraveghere zilnică, se vor apuca în final să și lucreze.

Mă refer aici cu pecădere la șantierele de pe tronsoanele de autostradă Turda – Sebeș și Turda – Tg. Mureș, contractate de companiile Aktor și Straco, însă asta nu înseamnă că măsuri similare, sau de control inopinat, nu se impun și pe celelalte tronsoane care sunt contractate și aflate în execuție.

Este deja cunoscut faptul că acești constructori se mobilizează cu o zi înainte de vizita ministrului în teren și se demobilizează a 2-a zi după vizită”, a declarat deputatul Sorin Bota.

           

Cabinetul deputatului PSD - Sorin Bota

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate