fbpx

Icon 2 Comentarii

usrturda vicepresedinti

”Oameni noi în politică” pare a se fi transformat în ”Funcții noi în politică”, după ce fostul PNL-ist Ciprian Rigman, fost vicepreședinte al PNL Turda, a obținut funcția de vicepreședinte al... USR Cluj! 

La recentele alegeri din cadrul organizației județene a USR Cluj, doi turdeni au reușit să intre în noul Birou Județean al USR Cluj.

Alexandra Nistor (58 voturi) și Ciprian Rigman (57 voturi) vor ocupa posturile de vicepreședinți ai USR Cluj. Biroul Județean are următoarea structură: 1 președinte, 8 vicepreședinți și 6 membri.

Surprinzător, președintele USR Turda, Emil Turdean, nu a intrat în grațiile celor de la Cluj. La fel alți ”grei” din USR Turda, care au participat la alegerile parlamentare din anul 2016. În aceste condiții, se așteaptă ca Ciprian Rigman să devină noul lider al USR Turda, după marginalizarea lui Emil Turdean.

Conform surselor TurdaNews, se pare că Emil Turdean și-a pierdut influența la nivel județean după ce clujenii din USR au informații că USR-iștii turdeni s-ar fi aflat în spatele boicotului listelor de candidați ai USR la alegerile parlamentare din anul 2016, nemulțumiți de locurile primite la acea vreme. În toamna lui 2016, din partea USR Turda au primit locuri neeligibile:

 • locul 2 pe lista pentru Senat: Daniel Doboș (cunoscut sub numele de Pierre Dassilu pe Facebook), fost pușcăriaș în Germania după ce a comis o dublă crimă
 • locul 5 pe lista pentru Camera Deputaților: Andrei Suciu (fost candidat la Primărie, implicat în protejarea neregulilor de la Zoo Turda)

Vom reveni pe acest subiect, inclusiv cu detalii care vor face legătura între contestarea listei de candidați ai USR Cluj și gruparea din USR Turda.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  cetatean · 11:30 01.07.2019
  Un traseist politic, din fostul USL, nu face decât sa compromita USR. S-a votat pentru schimbare, nu perpetuare sau reactivare a unor indivizi care n-au dovedit nimic concret în politica locala. Au palit prin abandon. Aviz, USR Câmpia Turzii, care înca toropiti de caldura si entuziasmul voturilor, sunt complet absenti din peisajul politicii locale. Desigur, detasati si de problemele multor cetateni care le-au acordat votul de încredere. Timpul se scurge în defavoarea lor.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Acul Turdean · 13:33 01.07.2019
  Este incredibil cum poti promova direct in functia de vicepresedinte pe judet, o persoana care nici macar nu era membru al USR, nemaivorbind ca avand un job la stat este santajabil oricand de catre cei de la putere! Si mai ziceau de oameni noi in politica...
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator