marian morar
m install
nello construct

De trei ani conduc orașul prin ”DUME” pe Facebook, rezultatele pe teren sunt ZERO!

zamblau eugen

În această lună s-au împlinit trei ani de când Primăria și Consiliulul Local Câmpia Turzii, Sc. Domeniul Public, Spitalul Municipal sunt conduse de PNL, adică au tot controlul și confortul pentru a guverna local, au o majoritate politică în Consiliul Local, au viceprimar, au directori, au pe mână banii comunității, deci au putut munci pentru localitate fără opreliști.

 

În aceste condiții nu pot invoca niciun minim motiv pentru faptul că nu s-a făcut NIMIC, dar absolut NIMIC, o administrație cu rezultate ZERO, ba mai mult orașul a devenit așa cum nu a fost niciodată, plin se mizerie, gunoaie, praf, țânțari, vegetație neîngrijită, buruieni, drumuri și trotuare deteriorate… 

Dar hai să vorbim concret, ce realizări și investitii s-au realizat în această perioadă, sau mai bine zis puteți să-mi spuneti una singură, ca fiind opera PNL de la cap la coadă? 

DA…, una singură ,,CAPELA MORTUARĂ” de lângă ,,Stația 110”, o construcție care a costat cât un bloc de locuințe, adică peste 8 miliarde de lei vechi, în rest nimic!

Parcul Industrial Câmpia Turzii, este un proiect 100% PSD, la care nu au avut nici măcar o minimă contribuitie, decât că s-au laudat cu o realizare PSD, pe investițiile unor privați! 

Modernizare iluminat public în zona centrală, proiect 100% PSD, și exemplele ar putea continua…

În aceste condiții, cu 70 de angajări în primărie, număr de angajări fără precedent în istoria primăriei, angajări făcute politic, în care politrucii PNL au primit posturi și funcții în administrația locală și prin care banii pentru salarii au ajuns la 3,2 milioane de euro pe an, cu cca 27 de polițiști locali care consuma inutil peste 380 de mii de euro pe an, cu Festivalul Peștelui care consumă anual 40 de mii de euro, PRIMĂRIA INTRĂ ÎN FALIMENT! 

Fără patimă și fără supărare, puteți dumneavoastră stimați cetățeni să-mi spuneti o singură realizare în acești trei ani! Una singură? 

Toate acestea au o singura cauză: INCOMPETENȚA LOR!

Petre Pop – consilier județean ?

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2