m install
petlinii
nello construct

Nici măcar 10% din modernizarea drumurilor judeţene promisă nu a fost FINALIZATĂ!

zamblau eugen
floris

Modernizarea/reabilitarea drumurilor judeţene din Cluj a fost principala promisiune electorală a consilierilor judeţeni PDL, apoi PNL, din Consiliul Judeţean Cluj şi a dlui. Alin Tişe, în ultimii opt ani.

 

“Salut sinceritatea dlui. Istvan Vakar, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, care a recunoscut, în urmă cu câteva zile, că lucrările NU SUNT ÎN GRAFIC. Aşa este, nici măcar 10% din modernizarea drumurilor judeţene promisă NU A FOST FINALIZATĂ! Faptul că excutivul judeţean s-a lăudat, în multe cazuri, cu inaugurarea primului strat de asfalt, nu înseamnă că modernizarea a fost FINALIZATĂ!

Cârpelile şi asfaltările neconforme, antamate ca mari realizări de către liderii vremelnici ai judeţului, nu ţin de modernizarea sănătoasă a unui drum, începând de la stratul de bază stabil și continuând până la stratul de uzură”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: