m install
petlinii
nello construct

Cozmin Sașa (Pro România), întrebat de ce nu s-a înscris în USR: ”Nu as fi fost altceva decât un oportunist, un fripturist, un ipocrit…”

floris

Președintele Pro România Câmpia Turzii, Cozmin Sașa, a făcut o analiză a votului de la europarlamentare și spune că rezultatul de 4,36% obținut la alegerile europarlamentare ”nu este un scor cu care sa ma pot mândri neapărat, dar nici un scor cu care sa imi fie rușine”.

Cozmin Sașa spune că nu înțelege votul celor din Câmpia Turzii, pentru PNL și USR PLUS.

”Recunosc ca nu imi este foarte clară apetența politică a locuitorilor municipiului Câmpia Turzii pentru aceste două partide, având în vedere faptul că principalii angajatori sunt Primăria Municipiului Câmpia Turzii si Compania de Apă Arieș. Nu avem nici un mediu de afaceri efervescent care sa fie reprezentat de P.N.L. și nici o cohortă de corporatisti care sa se identifice cu ideile Alianței USR-PLUS. Noi , părinții noștri, bunicii noștri suntem sau am fost laminoristi, otelari, zidari, prelucrători prin aschiere, electricieni, etc, deci ar fi fost normală o balansare mai apăsată înspre stânga din partea alegătorilor. Probabil am fost influențați de direcția dată de municipiul Cluj- Napoca, dar și de o dezamăgire generală la adresa alianței de guvernare”, a spus Sașa.

Liderul Pro România a reamintit că obiectivul său este câștigarea Primăriei în 2020.

”Reafirm cu și mai multă determinare obiectivul principal al Pro România Câmpia Turzii, acela de a crea o structură politică suficient de puternică cu care sa câștig Primăria si majoritatea în Consiliul Local la alegerile din 2020”, a precizat liderul Pro România.

Cozmin Sașa a declarat că a fost întrebat de ce nu s-a înscris în USR, răspunzând că nu este ”un oportunist, un fripturist, un ipocrit, lipsit de substanță și care mi-ar fi provocat silă la un moment dat”.

”Întotdeauna când am avut de luat o decizie, am știut cu claritate care este calea cea mai ușoară de urmat. Nici odată, dar absolut nici odată, fără excepție, nu am ales calea cea mai ușoară și Laura poate confirma lucrul acesta. Dacă aș fi ales calea cea mai ușoară, în cazul acesta de exemplu, nu as fi fost altceva decât un oportunist, un fripturist, un ipocrit, lipsit de substanță și care mi-ar fi provocat silă la un moment dat. Ca sa am succes, am nevoie de o chestie de care sa fiu convins, in care sa am incredere si pe care sa ma pot baza.

Cu toate astea sunt deschis la discuții politice cu Alianța USR-PLUS și nu numai, în vederea unei colaborări politice la nivel local si va mărturisesc că abia aștept următoarea competiție electorală de anul viitor!”, a mai precizat Sașa.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: