fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

cozmin sasa ct

Președintele Pro România Câmpia Turzii, Cozmin Sașa, a făcut o analiză a votului de la europarlamentare și spune că rezultatul de 4,36% obținut la alegerile europarlamentare ”nu este un scor cu care sa ma pot mândri neapărat, dar nici un scor cu care sa imi fie rușine”.

Cozmin Sașa spune că nu înțelege votul celor din Câmpia Turzii, pentru PNL și USR PLUS.

”Recunosc ca nu imi este foarte clară apetența politică a locuitorilor municipiului Câmpia Turzii pentru aceste două partide, având în vedere faptul că principalii angajatori sunt Primăria Municipiului Câmpia Turzii si Compania de Apă Arieș. Nu avem nici un mediu de afaceri efervescent care sa fie reprezentat de P.N.L. și nici o cohortă de corporatisti care sa se identifice cu ideile Alianței USR-PLUS. Noi , părinții noștri, bunicii noștri suntem sau am fost laminoristi, otelari, zidari, prelucrători prin aschiere, electricieni, etc, deci ar fi fost normală o balansare mai apăsată înspre stânga din partea alegătorilor. Probabil am fost influențați de direcția dată de municipiul Cluj- Napoca, dar și de o dezamăgire generală la adresa alianței de guvernare”, a spus Sașa.

Liderul Pro România a reamintit că obiectivul său este câștigarea Primăriei în 2020.

”Reafirm cu și mai multă determinare obiectivul principal al Pro România Câmpia Turzii, acela de a crea o structură politică suficient de puternică cu care sa câștig Primăria si majoritatea în Consiliul Local la alegerile din 2020”, a precizat liderul Pro România.

Cozmin Sașa a declarat că a fost întrebat de ce nu s-a înscris în USR, răspunzând că nu este ”un oportunist, un fripturist, un ipocrit, lipsit de substanță și care mi-ar fi provocat silă la un moment dat”.

”Întotdeauna când am avut de luat o decizie, am știut cu claritate care este calea cea mai ușoară de urmat. Nici odată, dar absolut nici odată, fără excepție, nu am ales calea cea mai ușoară și Laura poate confirma lucrul acesta. Dacă aș fi ales calea cea mai ușoară, în cazul acesta de exemplu, nu as fi fost altceva decât un oportunist, un fripturist, un ipocrit, lipsit de substanță și care mi-ar fi provocat silă la un moment dat. Ca sa am succes, am nevoie de o chestie de care sa fiu convins, in care sa am incredere si pe care sa ma pot baza.

Cu toate astea sunt deschis la discuții politice cu Alianța USR-PLUS și nu numai, în vederea unei colaborări politice la nivel local si va mărturisesc că abia aștept următoarea competiție electorală de anul viitor!”, a mai precizat Sașa.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator