fbpx

Scrie un comentariu

doru anca

Consilierul PRM Doru Anca spune că problemele legate de salubritatea din municipiul Turda nu sunt generate exclusiv de societatea Prival, ci și de Consiliul Județean Cluj, care încă nu a reușit să finalizeze centrul de colectare unic la nivel județean,care trebuia terminat de câțiva ani.

”In Turda, Prival executa aceasta operatiune insa cu mari sincope asa incat pe parcursul unei saptamani apar disfunctionalitati, dar acestea sunt cauzate nu numai din cauza prestatiei Prival, ci din cauze mai profunde. Si anume: de-a alungul anilor, incepand din 2008-2009, s-a vehiculat infiintarea unui centru specializat de colectare selectare si depozitare la nivelul judetului CLUJ.

Toate aceste probleme nu au fost rezolvate nici pana acum, cu toate ca la nivelul judetului au fost la conducere doar doua formatiuni politice care conduc si acum destinele judetului. Este imposibil ca Prival, cu un parc de masini specializate, sa duca resturile menajere in afara municipiului, sa le incarce si sa le transporte fie la BRASOV, fie la SF GHEORGHE, si sa vii sa faci si colectarea din oras. Nu sunt un sustinator al prestatiilor societatii PRIVAL, ba din contra, un critic cu dovezi palpabile. Deci fac un apel ca urgent CONSILIUL JUDETEAN sa demareze toate diligentele pentru rezolvarea acestei situatii, in caz contrar PRIVAL va venii in mod constant cu solicitari de majorare a tarifelor catre poulatie, care este complect nevinovata in acesta ecuatie”, a spus Doru Anca.

Recent, primarul Cristian Matei a luat atitudine criticând modul în care societatea Prival se achită de obligațiile pe care le are în problema salubrității, după ce mai mulți turdeni au reclamat diferite disfuncționalități în activitatea de colectare a gunoaielor.

Citește și:

Primarul Matei, nemulțumit de Prival: ”Nu reușesc să facă față unei activități corecte!”

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator