fbpx
5 Comentarii

nicu dobos

Fostul pușcăriaș Daniel Nicu Doboș a lansat un atac dur la adresa primarului Cristian Matei, numindu-l ”cadavru” și reproșându-i că este Dictator. Fostul președinte al USR Turda, impus de nașul său, care acum a preluat organizația locală a USR Turda, îi reproșează lui Matei că a vrut să impună ”socialismul corupt”. Mesajul este similar celui transmis de Ion Iliescu, la Revoluție, când i-a reproșat lui Ceaușescu că ”intinează” valorile socialismului. Daniel Doboș a fost și el membru UTC, înainte de 1989.

”Drag cadavru, am puternica senzatie ca ne-am intors in timp cu 29 de ani jumate in urma. Eu in alerta prin tari straine, iar tu acolo in Turda, loial functionar de partid, care slavea Dictatorul fara sa cracneasca si profita de sistem. Noi, ceilalti, eram oropsiti de soarta, batuti si infierati ca tradam socialismul corupt impus de voi. A murit Dictatorul si hops, ne-am trezit cu voi, micii functionari loiali ai partidului, pe post de revolutionari reformatori, care pe ascuns isi imparteau Romania in detrimentul romanilor.
Astazi retraim acelasi lucru. Dictatorul a murit si hops si tu, reformatorul!

Ce nu ai inteles, mic comunist ce esti, este ca noi prin sistemul Dragnea vedem chiar ceea ce tu faci in Turda. Tu esti un mic Dragnea la nivel local, care, cu o incredibila perversitate, ai acaparat Turda si ai trecut-o pe nume propriu. Tu, familia ta si cei loiali tie ati pus mana pe tot ce da roade in orasul acela, vandut de voi, mici functionari loiali partidului, lasand turdenii a moara de foame. De profitat au profitat doar cei dispusi sa pupe mana micului dictator local. 

Reforma trebuie sa inceapa cu tine. Cu nerusinare ti-ai pus familia si prietenii pe posturi de directori. Cu nerusinare ai acaparat totul si doar cei loiali tie mai au dreptul sa traiasca in Turda. Ceilalti subzista. Daca se opun, le inchizi gura repede. Le tai resursele de existenta cat ai clipi. Ah, tu nu te murdaresti pe maine. Nuuuu! Ii pui pe alti sa o faca. Organul tau de "presa" de exemplu. Incerci sa distrugi existente imediat. Asa cum facea Dragnea cu Antena 3. Ai aceleasi reflexe, mic dictator las ce esti! Crezi ca nu stim? Crezi ca nu constatam? Crezi ca ne vei opri? Pe mine unul, NU. Si nici pe altii. Vei constata ca vei culege roadele urii pe care ai semanat-o din ianuarie 2017 incoace, cand ati incercat sa impuneti teroarea.

Reforma trebuie sa inceapa cu tine. Debaraseaza-te de interlopi si jucatori la pacanele pe salarii grase de la CAA, scoate-ti neamurile si prietenii din functiile de directori, trimite-l pe Ursuleanu, trimisul lui Dragnea in orasul nostru de provincie, inapoi la Bucuresti, opreste-te cu santajul, construieste cinstit, fara firmele prietenilor de partid. Sistemul il cunoastem. Iar cateodata apleaca-ti urechea la ceea ce iti spunem, pentru ca ai face-o spre binele turdenilor.

Te las acum. Dar nu te voi lasa deloc. Voi combate sistemul tau putred cu toata energia si determinarea mea. Daca nu ai inteles pana acum, vei intelege cand vei sfarsi ca orice mic dictator: cand noi vom deschide sampania si vom sarbatori ca ai pierit!”, a scris Nicu Doboș pe contul său de Facebook, unde folosește numele Pierre Dassilu, după ce în spațiul public au apărut dovezi indubitabile privind cei 20 de ani de pușcărie pe care i-a făcut în Germania, după ce a ucis 2 persoane, cu cruzime și cu sânge rece.

Daniel Nicu Doboș a făcut 20 de ani de închisoare în Germania. El a candidat pe listele USR pentru Parlamentul României, în 2016, ascunzând faptul că a fost pușcăriaș și că a avut probleme de natură penală, strigând cunoscutul slogan ”fără penali în funcții publice”. A ajuns șef al USR Turda, în calitate de fin al lui Emil Turdean, nașul său fiind cel care ”taie și spânzură” atât în organizația locală a USR Turda, cât și în Asociația T9 (ambele având sediul în aceeași încăpere, pusă la dispoziție chiar de Emil Turdean). Ulterior, a fost nevoit să se retragă de la conducerea USR Turda, după ce nu a mai putut minți în privința trecutului său. Organizația a fost preluată de nașul său, Emil Turdean, cel care o conduce în prezent.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator