fbpx
3 Comentarii

cristian matei alegeri

Președintele PSD Turda, primarul Cristian Matei, a transmis felicitări celor care au fost la vot, menționând că votul de duminică ”este un semnal foarte puternic și cu siguranță PSD își va reconfigura traseul de acum înainte”.

 

”Vreau să vă felicit pentru prezența la vot, care face dovada unei implicări tot mai consistente din partea cetățenilor în viața social politică la nivel național. 

Votul de duminică este un semnal foarte puternic și cu siguranță PSD își va reconfigura traseul de acum înainte. Cetățenii sunt suverani, iar democrația se exprimă prin vot. Personal îmi exprim opinia că unica soluție este reformarea din temelii a partidului; o reașezare pe fundamente solide și corecte

Știu foarte bine câtă muncă a depus și de câtă implicare a dat dovadă echipa PSD Turda pentru a ridica nivelul acestui oraș. Am speranța că cetățenii vor vedea aceste lucruri și vor înțelege cât de mari eforturi s-au făcut pentru a aduce la Turda o sumă foarte mare de bani, din diverse proiecte elaborate și câștigate de noi în ultimii 3 ani.

Înțeleg, de asemenea, că multe dintre proiectele noastre nu se văd încă în teren, dar este doar o chestiune de timp până acești bani accesați vă vor face viața mai bună fiecăruia dintre voi. Banii sunt aici, proiectele sunt pe rol, indiferent de situație, aceste proiecte tot se vor realiza. 

Vă asigur că eu și echipa mea vom face tot posibilul să ducem la capăt tot ceea ce ne-am propus și că vom fi complet dedicați în continuare dezvoltării orașului nostru.”, a spus președintele PSD Turda, primarul Cristian Matei.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  PASCU · 09:41 29.05.2019
  Nu exista reformare,exista numai disparitie tovarase primar
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Claudia · 09:53 29.05.2019
   Cand vorbesti de disparitie, imi aduc aminte de intentia de disparitie a evreilor, in al doilea razboi mondial. Abominabila gandire a nazistilor.
   Dar la fel sunt si comunistii: iti aduci aminte ca Ceausescu trebuia sa ”dispara” la revolutie?!
   Cand doresti disparitia unui adversar politic, inseamna ca esti constient ca nu ai capacitatea necesara sa-l bati prin procedee democratice... Si e trist!
   Invatati-va sa ganditi democratic, daca vreti sa schimbam ceva in tara asta!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  PASCU · 13:54 29.05.2019
  Stimata doamna va rog sa cititi cartile de istorie,mai sunt nenumarate documente si dovezi,mai sunt si persoane in viata care va pot relata.Cu dictatorii ,nu conteaza ca-s de dreapta sau de stinga ,puteti vorbi despre democratie?!??!??In ultimi ani la Turda Matei a readus sistemul din vremea lui Ceausescu totusi este atat de greu sa vedeti???N

  u cred!In tarile civilizate exista partide de dreapta si de stinga dar cu care se poate vorbi despre democratie,nu in Romania si mai ales in enclava comunista numita Turda.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator