fbpx

BANNER vezeteu

3 Comentarii

moldovan lojigan

Primarul Dorin Lojigan de la Câmpia Turzii a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care mulțumește cetățenilor care s-au prezentat în număr mare la vot.

 

Dragi cetățeni ai municipiului Câmpia Turzii, trăiesc în aceste momente aceleași trăiri intense de acum 3 ani, când am câștigat alegerile locale în Câmpia Turzii.

Ați dat un exemplu de mobilizare la vot, pentru a valida referendumul pro-justiție, venind în număr foarte mare.

 

Procentul mare de participare la aceste alegeri denotă interesul și implicarea dumneavoastră în viața politică de la Câmpia Turzii dar si încrederea acordată administrației locale.

 

În numele tuturor persoanelor implicate în organizarea acestor alegeri europarlamentare, dar și al referendumului, vreau să vă mulțumesc pentru prezența masivă la vot!

 

Referitor la rezultatul înregistrat de Partidul Național Liberal, formațiunea noastră politică rămâne PRINCIPALA forță a politicii locale, motiv pentru care, în calitate de președinte, apreciez alegerea fiecăruia dintre dumneavoastră!

Este un vot ferm, care nu poate fi ignorat de niciun politician din România!”, transmite Lojigan.

Reamintim că PNL Câmpia Turzii a obținut la alegerile europarlamentare un scor 37.99%, unul dintre cele mai bune procentaje din județ.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  cetatean · 14:55 28.05.2019
  Nu pentru meritele primarului Lojigan ne-am prezentat la vot, ci pentru schimbare. Nu pentru gropile din asfalt, gropile de gunoaie, o Policlinică aflată în ruină, pentru lipsa de meritocrație, pentru penalii în funcții publice în timpul unui primar aşa -zis liberal. Nu pentru zecile de mii de euro cheltuite fără acordul contribuabilului pe concerte şi petreceri. Nicidecum pentru "popa" din imagine.La alegerile pentru primar se va vedea meritul actualului primar. Mai degrabă îl vor vota peştii din balta de la Trei Lacuri.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Mirela · 05:23 29.05.2019
   Corect spus! Din pacate " ...)" din primarie nu este diferit de ceilalti primari! A demonstrat rapid ca dupa ce a ajuns cu curu pe scaun pune la loc de cinste distractia pe banii contribuabilului, apoi sa nu uitam de mare aberatie cu investitia de 7 milione de euro in ce "3 lacuri"...?! Asta e chiar dus bine cu pluta, parca atunci cand ajung la putere iti pierzi mintile! Asta vrea loc de angrement intr-un oras mort economic ....Chiar nimeni nu-i spune nimic ?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Balogh A · 20:32 28.05.2019
  Numa nu crede domnul primar ca taman pentru dansul au fugit romanii la vot. Vai sfinte. Cand s-au uitat pe listele PNL fix la domnul Lojigan s-au gandit romanii.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator