m install
petlinii
nello construct

Primarul Cristian Matei a votat pentru europarlamentare, dar a refuzat buletinul de vot pentru referendum! (VIDEO)

zamblau eugen
floris

Primarul Cristian Matei s-a prezentat la vot, la secția de votare de la școala ”Andrei Șaguna”, în jurul orei 11.00, însoțit de membrii familiei și de colegi din partid. Edilul turdean a refuzat buletinul de vot pentru referendum.

 

La ieșirea de la urne, Cristian Matei a spus că ”știu pentru cine am votat”. ”Am votat pentru o echipă care are multă expertiză”, a comentat primarul turdean la ieșirea de la urne.

Referitor la diferendul pe care l-a avut cu europarlamentarul Daniel Buda, care s-a fotografiat cu o dală din zona centrală în mână, primarul turdean a menționat că ”probabil avrut să ia acea dală ca amintire, din cea mai rămas din administrația PNL” (n.r. cu referire la faptul că proastele lucrări aparțin fostei administrații). ”Acolo va dispare tot, se va reabilita și se va moderniza tot centrul și va fi pavat în granit și marmură și probabil că dânsul a uitat cine le-a făcut. Sau, cum am spus, o ia ca amintire, ca să i-o prezinte din când în când, când se întâlnesc cu domnul fost primar, să-i arate dala ca să-i aducă aminte de administrația trecută”, a replicat Cristian Matei, care s-a arătat mirat de cele spuse de Daniel Buda.

Citește și:

Final tensionat de campanie electorală! Primarul Cristian Matei îi bate obrazul eurodeputatului Daniel Buda!

Deputatul turdean Cristina Burciu a votat ”pentru o mai bună reprezentare a României și a românilor, la nivelul parlamentului European, ținând cont de importanța deciziilor care se iau acolo, nu doar pe plan politic, ci și economic și social”. ”Am votat pentru continuarea parcursului proeuropean al României și pentru un viitor mai bun al românilor aici acasă”, a concluzionat deputatul turdean.

Primarul Cristian Matei a refuzat buletinul de vot pentru referendum. ”Am considerat că pot să mă duc să votez când acest referendum este inițiat de o persoană curată, fără încurcături penale. Atâta timp cât mie mi se pare că această persoană, care are atâtea dosare penale, nu le recunoaște și tot timpul acuză alți oameni, alte formațiuni politice, că sunt penali, nu pot să votez inițierea unui astfel de referendum de la astfel de persoane”, a explicat primarul Matei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: