fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

necunoscut

Un fost comandant de Poliție, în Turda și Câmpia Turzii, dar și un fost deputat care a ocupat și funcția de viceprimar în Câmpia Turzii, s-au înscris în organizația locală a PSD Câmpia Turzii.

Este vorba de comisarul șef în rezervă Marcel Bogdan și de Ioan Moldovan.

"Sunt două personalități cu probitate morală, experiență profesională și administrativă care în mod sigur vor aduce un plus de valoare echipei PSD Câmpia Turzii.

Faptul că au ales să se alăture proiectului nostru politic demonstrează încă odată că suntem alternativa politică care în anul 2020 va readuce Câmpia Turzii pe drumul normalității și a dezvoltării reale, adică în afara circurilor, vendetelor politice  care, astăzi din păcate ne agresează mediul social și nu numai.

Nu vă ascund faptul că am purtat discuții și cu alte personalități din mediul de afaceri, învățământ și sănătate, cu partide politice, care doresc să vină și să contribuie la redresarea mediului administrativ, politic și economic din muncipiul nostru.”, a declarat președintele PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, pentru RefleqtMedia.

Marcel Bogdan a fost comandant al Poliției din Câmpia Turzii și din Turda.

Ioan Moldovan a fost viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, în mandatul 2008-2012, din partea PDL. Ulterior, din toamna anului 2012, a fost deputat în Parlamentul României, din partea PPDD. A trecut apoi la PC, pentru ca pe final de mandat parlamentar să facă parte din ALDE. A fost declarat incompatibil de către ANI, pierzându-și mandatul de parlamentar, chiar pe final. Ioan Moldovan a făcut parte din fostul PDSR, precursorul actualului PSD.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator