fbpx

Icon 2 Comentarii

hotul striga hotii

USR este în centrul unui nou scandal, partidul fiind acuzat de hoție și că ”are aceleași apucături ca PSD”, după ce o inițiativă a PMP a fost însușită de USR, prin metoda copy-paste!

”Privesc cu stupoare cum un partid care se pretinde neprihănit politic, USR, are aceleași apucături politice ca PSD. Mă refer aici la faptul că USR tocmai a depus în Parlament un proiect de lege, pe sistemul copy-paste, privind revenirea la alegerea primarilor în două tururi. Însă paternitatea ideii, ba chiar și demersuri ample pentru transpunerea ei în realitate, aparțin Partidului Mișcarea Populară. PMP a depus încă din 2016 un proiect de lege privind revenirea la alegerea primarului în două tururi, care a fost deja ADOPTAT de Senatul României, iar acum inițiativa se află la vot final în plenul Camerei Deputaților.

După alegerile europarlamentare, avem o șansă reală să strângem rândurile și să umilim actuala putere prin acțiune politică unitară a tuturor partidelor care doresc, în mod sincer, revenirea la două tururi.

De asemenea, partidul nostru a desfășurat anul trecut o campanie națională privind revenirea la alegerea primarului în două tururi, demers căruia s-au alăturat peste un milion de români ce au semnat pentru susținerea acestei inițiative legislative!

Așadar, cer în mod public celor doi lider politici care plagiază proiecte de lege ale altor partide, Dan Barna și Dacian Cioloș, să se dezică de astfel de practici PSD-iste și să se ralieze la votul final din Camera Deputaților, proiectului PMP din 2016 privind revenirea la alegerea primarilor în două tururi”, a acuzat senatorul PMP Cristian Lungu, președintele PMP Cluj.

Culmea este că sloganul USR-PLUS este tocmai ”Fără hoție ajungem departe”. Sau era doar un slogan care se plia mai bine pe așteptările naivilor?!

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator