fbpx

Icon 4 Comentarii

alex toth alde campia

Punctul meu de vedere, și al partidului ALDE, referitor la controversatul eveniment “Festivalul Pestelui”, este că cei 40.000 de euro alocați ar trebui folosiți pentru reabilitarea completă a sălii de sport din Liceul teoretic “Pavel Dan”, în momentul de față reprezentând un pericol pentru copiii noștri în desfășurarea actvităților sportive.


Investiția ar avea un impact benefic major asupra multor generații de copii, viitorul nostru al tuturor. Sunt membru în Cosiliul de administrație al liceului de 6 ani, așa că vorbesc în cunoștință de cauză.

Există ofertă financiară și tehnică de execuție, iar aceasta se încadrează în suma vehiculată ca “investiție” în „Festivalul Peștelui”.  Încă nu-i târziu!

 


Toth Alexandru, secretar general ALDE Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  parinte · 11:52 11.05.2019
  Nu va e rusine? Este o asociatie din Campia Turzii ce isi plateste chiria la centrul de autism din banii lor iar voi cheltuiti banii publici pentru burtile voastre imense? Chiar nu va este rusine ? Va bateti joc de banul public organizand chermeze? Mai bine ati ajuta asociatia de autism din Campia Turzii cu acei bani, cumparandu-le casa unde platesc chirie!!!!!! Bata va Dumniezo sa va bata !
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Oana Marian · 16:36 11.05.2019
  Nu știu dacă într-adevăr sunteți părinte din asociație ca dacă ați fi ați cunoaște implicarea activa a primăriei in bunul mers al acesteia ....mai mult dacă scrieți sub anonimat si va folosiți de copiii noștri din asociație dând o tenta de campanie electorală sa va fie Rușine !!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dee Irina · 19:28 11.05.2019
  In calitate de presedinte al Asociatiei Autism Campia Turzii as vrea sa fac cateva precizari legate de comentariul anonim venit din partea unui parinte la acest articol. Va transmit ca asociatia noastra este APOLITICA si independenta. Ne intereseaza politica doar in masura in care, prin activitatea noastra, reusim sa constientizam factorii decizionali in ceea ce priveste nevoile copiilor cu autism din asociatia noastra si din Romania. V-as ruga foarte mult sa nu mai implicati copiii nostri in luptele dumneavoastra politice.
  V-as sfatui, daca imi permiteti, sa nu mai faceti comentarii legate de un subiect daca nu aveti toate informatiile necesare pentru a putea face acest lucru. Asociatia noastra a primit fonduri consistente de la Primaria si Consilul Local al municipiului Campia Turzii iar domnul primar Dorin Lojigan a fost alaturi de noi ori de cate ori am avut nevoie. Nu mi se pare corect sa stergem cu buretele toate lucrurile pozitive doar de dragul campaniei electorale.
  Ce pacat ca ne-am obisnuit sa-i criticam pe cei care se implica si incearca sa faca ceva pentru acesti copii! Poate ar fi mai cu folos sa ne petrecem timpul incercand sa ne aducem si noi aportul, chiar si cu sume mai mici sau prin activitati de voluntariat, la viitorul atat de incert al acestor copii greu incercati de soarta. Va multumesc!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alina · 18:41 14.05.2019
  Eu daca eram presedintele asociatiei nu ma multumeam cu "fonduri consistente" din partea primariei, ma zbateam sa primesc o cladire din partea primariei! Dar daca ati primi in final o cladire din partea primariei, automat "fondurile consistente" nu mai puteti primi care dupa cum se stie se pot motiva cu acte in regula iar banii merg in alta parte... Cam toti cei ce lucreaza in asociatia dumneavoastra si-au schimbat masinile...! 2969a
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator