fbpx

Icon Scrie un comentariu

moldovan lojigan

Miercuri dimineață lideri locali și județeni ai PNL alături de deputatul Sorin Moldovan s-au aflat la Câmpia Turzii pentru a demara campania electorală privind alegerile europarlamentare.

 

În această dimineață am fost alături de primarul din Câmpia Turzii, domnul LOJIGAN Dorin Nicolae, și de colegii mei din Câmpia în campanie electorală prin municipiu.

Municipiul Câmpia Turzii este condus de o administrație liberală unde fondurile europene sunt cea mai importantă sursă pentru dezvoltarea locală.

Alături de noi au mai fost Alin Tișe – președinte CJ Cluj, Marius Minzat – vice-președinte CJ Cluj, Ligia Pop, Dumitru Draghici și Haiduc Cristian – consilieri județeni” este mesajul deputatului Sorin Moldovan postat pe Facebook.

 

Reamintim că lista PNL la alegerile europarlamentare este deschisă de jurnalistul Rareș Bogdan.

Pe locul al doilea în lista de candidați a PNL pentru alegerile europarlamentare 2019 este primarul din Alba-Iulia, Mircea Hava, iar pe al treilea - purtătorul de cuvânt al PPE, eurodeputatul Siegfried Mureșan. A patra poziție e ocupată de fostul președinte al PDL, Vasile Blaga și a cincea de actuala eurodeputată Adina Vălean, singura femeie din primii 10 candidați.

Urmează europarlamentarul clujean Daniel Buda, vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, primarul din Arad, Gheorghe Falcă, eurodeputații Cristian Bușoi și Marian-Jean Marinescu.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator