fbpx

Scrie un comentariu

vasile tot

Fostul consilier local Vasile Tot (PPU-SL Câmpia Turzii) a pierdut procesul împotriva Prefecturii Cluj, prin care a încercat să anuleze procedura prin care și-a pierdut mandatul de consilier local, după ce i s-a retras sprijinul politic din partea partidului.

Consilierului PPU-SL Vasile Tot, din Consiliul Local Câmpia Turzii, i-a încetat mandatul înainte de expirarea duratei normale, conform unui ordin emis de Prefectul județului Cluj, Aurel Cherecheș! Asta după ce Partidul Puterii Umaniste (Social Liberal) - filiala Cluj a depus o adresă spre Prefectură, cu câteva anexe.

Consilierul local Vasile Tot susține că nu a avut habar despre această decizie a partidului, de care a aflat, printr-un email transmis în 23.12.2018, dar în care nu se preciza niciun motiv. Vasile Tot spune că a depus sesizări și contestații atât înspre partid, cât și înspre Prefectură, în care a atras atenția că nu i s-au respatat drepturile. Conform spuselor sale, decizia privind excluderea din partid ar fi fost luată în 27.11.2018, a fost aprobată la Cluj în ședință în 28.11.2018, iar apoi în forurile de la București în 29.11.2018. Practic, în 3 zile totul s-a finalizat, fără ca Vasile Tot să fie informat, în vreun fel, conform spuselor sale.

Citește și:

A rămas fără mandat! Consilierul Vasile Tot, exclus din Consiliul Local Câmpia Turzii!

”Respinge ca neînteiemată cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul T. V. S. în contradictoriu cu pârâtul I. P. Judeţului Cluj. Fără cheltuieli de judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Cluj-Secţia Mixtă de Contencios Administrativ şi Fiscal, Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale”, menționează instanța, prin Hotărârea 1010/2019, dată în Dosarul 404/117/2019. Decizia nu este d efinitivă.

Vasile Tot mai avea un proces pe rol (Dosar 405/117/2019), împotriva Consiliului Local, a Municipiului Câmpia Turzii și a primarului Dorin Lojigan, prin care a solicitat anularea actului emis, în baza căruia și-a pierdut mandatul de consilier, însă instanța a decis să suspende procesul, până la lămurirea situației din dosarul de mai sus, împotriva ordinului de încetare a mandatului, emis de prefectul Aurel Cherecheș. În cazul în care Vasile Tot pierde procesul cu Instituția Prefectului, automat va pierde și procesul cu Consiliul Local, Municipiul Câmpia Turzii și primarul Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator