fbpx

Scrie un comentariu

petre pop psdct

Liderul PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, susține că administrația PNL este de vină pentru că nu a fost în stare să rezolve problema serviciului de pașapoarte, pentru că ”nu este în stare”, menționând că între anii 2012-2017 a funcționat un serviciu de pașapoarte la Câmpia Turzii, ”fără protocoale cu Prefectul”, pentru că ”orașul era condus de oameni care știau să facă administrație locală”.

 

”Problema pașapoartelor o rezolvam în maxim 3 luni”, susține președintele PSD Câmpia Turzii, care a fost îndepărtat nu de mult din funcția de administrator public al Primăriei.

”Păi dragi cetățeni ai Câmpiei Turzii, cum să rezolve problema pașapoartelor, când ei nu au fost în stare să rezolve într-un an de zile problema utilităților! PRIMĂRIA CÂMPIA TURZII PLĂTEȘTE APA COSUMATĂ DE POLIȚIA DIN CÂMPIA TURZII (SEDIUL NOU) DA, noi toți plătim din impozite apa.. etc. Unde s-a mai auzit așa ceva?

Așa cum am anticipat eșecul administrației locale de la Câmpia Turzii... va fi urmat de explicații și motive prin care se încep justificarile și se dau ”sentințele” se caută vinovații, care bineînțeles sunt cei de la PSD! 
Ce este mai curios este faptul că în anul 2012-2016-2017, cetățenii din Câmpia Turzii își făceau Pașapoarte la Câmpia Turzii, fără protocoale cu Prefectul, fără sediul nou al Poliției! De ce? Cum?...Simplu, orașul era condus de oameni care știau să facă administrație locală! 

Iar comunicatele PNL de presă sunt ,, retardate rău de tot” și penibile, cu citate biblice și obsesii cromatice,... ce să facem asta...e, unii se vopsesc în roșu, alții nu au nevoie! 
Repet, fără falsă modestie, problema Pașapoartelor o rezolvam în maxim trei luni!”, susține Petre Pop.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator