fbpx

Icon Scrie un comentariu

georgiana sima

Consilierul local PNL Câmpia Turzii a criticat decizia prefectului de Cluj de a ”uita” obligația de a deschide un Serviciu de Pașapoarte la Câmpia Turzii, preferând să deschidă un serviciu similar la Turda, din ”interes politic”.

 

”În pragul campaniei electorale, Prefectul PSD al județului Cluj, a inaugurat la Turda Serviciul de Pașapoarte, uitând obligațiile asumate printr-un protocol de colaborare, în urma căruia trebuia să asigure acest lucru la Câmpia Turzii.

Le reamintesc cetățenilor municipiului nostru că în luna octombrie 2017 a fost încheiat un protocol de colaborare prin care urma să se deschidă la Câmpia Turzii birouri pentru permise, înmatriculari și pașapoarte.

În cadrul protocolului de colaborare încheiat între Instituția Prefectului Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și Municipiul Câmpia Turzii, următoarea obligație revenea Instituției Prefectului Cluj: „va asigura organizarea și funcționarea unor puncte de lucru ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor și ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple care să deservească locuitorii municipiului Câmpia Turzii și ale comunelor limitrofe”.

Dar cum interesul politic primează în fața îndeplinirii obligațiilor și mai ales, în fața respectului față de cetățean, prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, alege să nu își respecte promisiunile și să acționeze strict politic, astfel că a înființat Serviciul de Pașapoarte la Turda.

În calitate de consilier local PNL Câmpia Turzii și președinte TNL Câmpia Turzii condamn acțiunea prefectului județului Cluj prin care cetățenii din municipiu sunt privați de un serviciu atât de benefic pentru comunitatea noastră.

Lăsăm justiția să facă dreptate. Primarul municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, l-a acționat în instanță pe prefectul județului Cluj.

Încă un motiv pentru care pe 26 mai votăm împotriva celor care acționează contrar intereselor cetățenilor”, a spus Georgiana Sima.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator