fbpx

2 Comentarii

Dorin Nicolae LOJIGAN

Principalul focus al administrației publice ar trebui să fie interesul cetățeanului, coroborat cu eficiența economico-socială în aplicarea politicilor și strategiilor publice.

 

Din nefericire pentru prefectul judetului Cluj, Ioan Aurelian Cherecheș, în aplicarea strategiilor guvernamentale primează interesul politic, în detrimentul respectului față de cetățeni.

Observam o atitudine nedreaptă, axată pe interese politice și caracterizată pe minciună, dezinformare și promisiuni false, totul înspre atingerea ordinelor politice primite “de mai sus”.

Domnule prefect, asemeni lui Iuda Iscarioteanul, care și-a vândut cuvântul dat față de mântuitor pentru un pumn de arginți, si dumneavoastră v-ați călcat pe propriile promisiuni, lansate la Câmpia Turzii, denunțând acordul privind înființarea serviciilor de Înmatriculări, Permise și Pașapoarte în orașul nostru.

De ce nu ați aplicat, domnule prefect, aceleași principii ale eficienței, pe care le-ați enunțat în discuțiile telefonice cu presa locală, și când ați aprobat deschiderea biroului de pașapoarte la Turda?

Când a venit vorba despre interesele administrației PSD-iste, în apropierea campaniei electorale, ați uitat de eficiența economică a serviciilor din subordinea dumneavoastră, ați uitat de promisiunile făcute față de 26.000 de cetățeni ai Câmpiei Turzii și de respectul față de acești oameni, iar asta doar pentru că municipiul nostru este condus de un partid care domină PSD-ul în toate sondajele.

Având în vedere buna colaborare instituțională pe care o avem cu Primăria Turda, felicităm administrația publică locală din orașul vecin pentru utilizarea pârghiilor politice înspre facilitarea eforturilor propriilor cetățeni pentru dobândirea pașaportului.

Cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii doresc să le transmit că aceste acțiuni cu reverberație pur politică a prefectului de Cluj nu constituie o înfrângere a administrației publice locală din municipiul nostru.

Voi continua demersurile pe toate căile posibile pentru a deschide birourile promise în octombrie 2017.

 

Dorin Nicolae LOJIGAN

Primarul Municipiului Campia Turzii

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    masoneria roman · 17:22 27.04.2019
    Intrebati clubul rotary sau masonii din campia turzii sau turda!!!E manevra lor in aceste 2 orase...Primariile sunt doar sforile lor! Si inca ceva , cei din turda privesc altfel campia turzii, un pic de departe!Cei din turda se cred superiori celor din campia turzii....cine nu crede sa se intereseze prin turda!
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Florin Talos · 15:29 25.04.2019
    Am si eu o dilema. In anul 2017 eu mi-am facut pasaportul in Campia Turzii cand biroul a functionat in cladirea fostei Telekom. Cand primaria s-a mutat din acele spatii in cladirea fostului ANAF de ce nu s-a gasit un spatiu si pentru continuarea activitatii biroului de pasapoarte ? Pai din moment ce practic au fost alungati din Campia Turzii acum ne facem ca nu pricepem de ce s-au dus la Turda ? Oare nu e cam ipocrizie aici ?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator