fbpx

Scrie un comentariu

pmp lansare

Sub sloganul ”Uniți în Europa”, popularii din România și-au lansat sâmbătă candidații pentru alegerile europarlamentare de la finele lunii mai, în prezența a peste 7.000 de persoane, la Romexpo București. Traian Băsescu este deschizător de listă și le-a amintit celor prezenți că nu a pierdut nicio luptă politică până acum!

La lansarea de la București a fost prezentă și o delegație care a reprezentat Clujul, condusă de senatorul Cristian Lungu (președinte PMP Cluj), care este prezent pe lista de europarlamentare.

Din zona Turzii au fost prezenți Adrian Nap (consilier local, președinte PMP Turda), Radu Zoltan (consilier local Turda) și Adrian Mischian (consilier local Câmpia Turzii).

„București, Romexpo. 7.000 de membri PMP au participat la prezentarea candidaților și a programului PMP pentru Parlamentul European. Entuziasm și o atmosferă care amintește de vechiul PD, oameni care uniți cred în obiectivul de a obține un rezultat bun la alegerile din 26 mai.”, scrie Traian Băsescu duminică pe Facebook, care zgândărește astfel orgoliul foștilor PDL-iști, marginalizați prin PNL sau care i-au fost fideli, cum e și cazul primarului clujean Emil Boc sau a fostului primar turdean Tudor Ștefănie.

Fostul președinte a spus că PMP va fi la Bruxelles un partid pro-european, care va milita pentru soluții. PMP face parte din PPE - Partidul Popularilor Europeni, cotat ca învingător în alegerile de la 26 mai, fiind la putere în 13 state membre ale UE. 

”A fost o atmosferă extraordinară! Băsescu e clar cel mai bun politician pe care România îl poate da pentru Parlamentul European! Are discurs, știe ce vorbește, știe despre ce să vorbească și este departe de orice altă figură politică prezentă în aceste alegeri! Vă spun, sincer, că atmosfera din sală era extraordinară. Efectiv ne-a încărcat cu o energie pentru a ne da aripi în această bătălie electorală. Sunt convins că PMP va face un rezultat bun, pentru că are o listă de candidați cu pregătire, condusă de cel mai bun politician al României, care ar putea fi în Parlamentul European și care, cu siguranță, este extrem de cunoscut în rândul politicienilor europeni... Și asta contează!”, a spus Adrian Nap, liderul popularilor turdeni.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator