fbpx

1 Comentariu

PNL fisier final

Spre surprinderea tuturor celor prezenți  la ședința Consiliului Local din data de 19 aprilie 2019, consilierii PNL Turda, Nicolae Giurgiu și Marius Ritter, au reușit performanța de a se abține de la vot la unul dintre cele mai importante proiecte de hotărâre inițiate de primarul Matei Cristian, în care s-a supus la vot cel mai mare buget  al Municipiului Turda din ultimii 20 de ani!

 

Stimați pseudo-consilieri locali, de la ce vă abțineți, domniile voastre? Poate că nu aveți pregătirea necesară să înțelegeți nivelul discuțiilor, care sunt obligațiile unui consilier local?  Tratați totul doar cu o rivalitate politică slabă! Când a fost ultima dată în acest mandat când ați propus un proiect de hotărâre pe ordinea de zi? Numiți unul măcar! Răspunsul vi-l dăm noi, PSD Turda: NICIODATĂ! Acesta este adevărul! PNL în Turda nu a depus niciun proiect de hotărâre, deci nu a avut nicio inițiativă în ultimii aproape 3 ani. 

Deci, ZERO inițiative, ZERO implicare în nevoile REALE ale comunității, ZERO proiecte în desfășurare, ZERO interes. În schimb, nivel maxim în privința lipsei de profesionalism, maxim de răutate gratuită, maxim de populism ieftin. Domnilor,  acum TURDA CREȘTE! Și, din fericire pentru voi, administrația primarului Matei Cristian muncește și pentru voi, cei care aveți mult timp liber! Cum aveți curajul să vă priviți în ochi alegătorii, simpatizanții, oamenii care și-au pus încrederea în dumneavoastră, domnule Giurgiu și domnule Ritter? Cum este posibil să vă faceți de râs în plină ședință nerespectând legea? Veniți total nepregătiți!

ATENȚIE: Pe scaunele pe care le ocupați vremelnic ar putea sta lideri mult mai competenți. Cine sunteți voi azi? Răspunsul îl vor da turdenii.

Biroul de presa

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    pensionar · 06:42 21.04.2019
    Ce observ eu...Daca in Turda iesea PNL in Campia Turzii iesea PSD....sau invers cum este acum! Oameni buni chiar nu intelegeti ca totul este o manipulare? Chiar credeti ca turdenii tin cu PSD sau ghirisenii cu PNL...Totul e manipulare! Sa nu fie nici un oras lipit cu acelasi partid politic! Chiar credeti ca PSD sau PNL este la guvernare pentru asa ati votat dumneavoastra? Priviti in asamblu ca toti politicienii sant masoni! Ce vedeti dumneavoastra in presa ca se cearta e de ochii lumii! Ei sunt frati de credinta in masonerie! Cand se intanesc in loje se pupa si se inteleg de minune....dar in fata voastra sant dusmani de partide! Sper ca nu sterge comentariul domnu Gelu cunoscut fan masonerie si club rotary! Mai bine spus nelipsit de la activitatile caritabile gen rotary unde se striga in gura mare cum ajuta ei comunitatea ....:)
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator