fbpx
Scrie un comentariu

cozmin sasa comunicat

Am convingerea că într-o comunitate mica cum este municipiul nostru, calitatea oamenilor este mai importanta decat orice formă de doctrina politică.

 

Capacitatea oamenilor de a se implica în dezvoltarea comunității este esențială si ar trebui să treacă dincolo de simpatii sau antipatii politice.

Astfel, în numele organizației Pro România Câmpia Turzii, vă propun o abordare diferită a activității politice, în sensul unei standardizări a acesteia.

Pornind de la o viziune centrată pe oameni, despre cum ar trebui să arate lucrurile în comunitate la finalul unui ciclu electoral, îmi propun să elaborez un "Plan de dezvoltare multianuală" pentru municipiul  nostru.

"Planul de dezvoltare multianuală" va cuprinde principii clare, măsuri concrete, va fi ușor de implementat, pe înțelesul tuturor, în așa fel încât principiile care stau la baza elaborării să poată fi îmbunătățite continuu, iar măsurile cuprinse în acest plan, să poata fi puse în practică de către oricine, indiferent de formațiunea politică de care aparține pentru binele comunității și în interesul cetățenilor municipiului.

Domeniile pe care le vom aborda în elaborarea "Planului de dezvoltare  multianuală" vor fi conduse de persoane specializate în domeniile respective, care și-au dovedit competența profesională, dar și probitatea morală, în așa fel încât să nu fie contestabile.

Ne vom axa cu precădere pe următoarele domenii:

Educație, Sănătate, Economie și mediu de afaceri, Dezvoltare și infrastructură, Energie, Social, Administrație publică, Mediu, Cultură, Fonduri Europene, Tineret.

De asemenea, după ce lucrurile vor începe să prindă contur, vom organiza dezbateri publice pe aceste teme, la care vom invita să participe toți actorii politici din zonă, precum și experți de renume din fiecare domeniu fie din mediul academic sau antreprenorial.

Să fie într-un ceas bun!

Cozmin Sașa - Președinte Pro România Câmpia Turzii

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator