fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

proromania ct

Partidul Pro România a organizat prima conferință de presă la Câmpia Turzii, ocazie cu care Cosmin Sașa a fost anunțat președintele filialei locale a partidului, în prezența Aureliei Cristea (președinte Pro România Cluj), a lui Ioan Rus (consilierul lui Victor Ponta), a lui Leonard Horvath (președinte Pro România Cluj-Napoca) și a candidatei la alegerile europarlamentare, Sigina Luca.

 

Cosmin Sașa a spus că, la nivel local, Pro România își propune să construiască o organizație puternică, cu ajutorul căreia să câștige alegerile locale din 2020.

Fostul ministru Ioan Rus a spus, la Câmpia Turzii, că Pro România nu este un ”nou PSD”, ci este un partid de sine stătător, o alternativă serioasă pe eșichierul politic, care s-a născut ”dintr-un necaz al tuturor”. Ioan Rus a criticat PSD pentru că a derapat de la valorile social-democrației moderne, care ”a luat-o pe un drum greșit” și a spus că Pro România își propune să promoveze valorile social-democrației moderne, în consonanță cu partidele europene de stânga din aceeași familie politică. În ceea ce privește posibilele colaborări, Ioan Rus a spus că Pro România promovează dialogul în politică, pentru că nu este normal să existe atâta ură politică, însă dialogul se va purta doar pe chestiuni care vizează bunăstarea țării și binele cetățenilor.

În aceeași zi, oficialii Pro România de la Cluj au avut o întâlnire și la Turda, cu Mircea Irimie, cel care a fost desemnat președintele filialei locale.

Vezi mai jos conferina de presă, integral:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator