fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

cosmina vitan facebook

Timpul petrecut pe rețelele de socializare nu aduce tot timpul informații utile sau veridice cu care tânărul utilizator (și nu numai) intră în contact. Digitalizarea a făcut ca fluxul de informații să nu mai trebuiască să fie căutat de consumator, ci să ajungă livrat la acesta pe rețelele de socializare.

 

Ne preocupăm pe aceste rețele de varii domenii ale vieții noastre; așadar am considerat că și politica (unul din cele mai prezente domenii și care influențează cotidian viața) trebuie să fie un astfel de produs care ajunge la consumatorul Facebook spre exemplu.

Prin informații de calitate, veridice și verificate, în acord cu sursele primare și cu datele oficiale considerăm că putem, noi tinerii, să emanăm dezbateri constructive facilitate de acest mediu. Nu intenționăm să dezinformăm sau să lansăm informații inutile, politizate, părtinitoare care nu au niciun real folos (din contră, antagonizează populația cu păreri diferite).

Noi, cei de la PSD ne adresăm tuturor tinerilor interesați să își spună o părere (pro sau contra) legată de viața politică. Ne interesează pulsul preocupării de politică, nu neapărat fidelitatea față de un partid. Am pornit împreună cu colegii o serie de materiale informative nepărtinitoare legate de cultura politică. Considerăm că în acest fel, ne responsabilizăm noi înșine ca alegători și devenim cetățeni responsabili în momentul exercițiul dreptului de vot.

Cosmina Maria VITAN- președinte TSD Câmpia Turzii

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator