fbpx

Icon Scrie un comentariu

adrian marincean

Proiectul inițiat de noi gravitează în jurul unui concept împământenit în politica occidentală, acela de civil servant. De prea mult timp, între alegătorii români și aleșii politici a existat o distanță instituțională (ce sa mai vorbim de una personală) pe modelul refugiului aleșilor într-un turn de fildeș.

 

Civil servant înseamnă asumarea de către aleși a responsabilității investirii lor; adică absența acelei distanțări de cei ce trebuie "serviți". Am urmărit așadar printr-o serie de interviuri cu aleșii locali să pătrundem puțin în intimitatea lor, să îi cunoaștem ca oameni, ca civil servants.

Considerăm că o astfel de abordare e necesară pentru spargerea unor tabuuri care îl asociază pe politician cu o persoana distanță de la care alegătorul nu are certitudinea că este reprezentat. Am vrut să vedem cât de conștienți sunt aleșii noștri de funcția lor de civil servants, cât de mult se preocupă de interesele celor ce i-au investit și nu în ultimul rând ce fel de oameni sunt ei.

Dialoguri deschise cu social democrații, este proiect ce constă în interviuri dialog cu cei care ne reprezintă în consiliul local, județean, parlament și nu numai. 

Coordonator Proiect,

Adrian MĂRINCEAN -  purtător de cuvânt PSD Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator