fbpx

Scrie un comentariu

gropi drum viisoara frata

Președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, îl acuză pe președintele Consiliului Județean Cluj că, de 3 ani, tot promite reabilitarea DJ 150 Viișoara - Ceanu Mare - Frata, însă realitatea din teren e cumplită. ”Oare chiar nu le este rușine”, se întreabă Nasra, care a arătat într-un video că sunt gropi din metru în metru, iar cei care tranzitează drumul își distrug mașinile.

 

”În aprilie 2018 oficialii Consiliului Județean Cluj anunțau cu fast „Lucrări de întreținere pe 40 de km ai drumului județean 150 Viișoara – Frata – Crişeni – Mociu”. 

După un an drumul este ca după arat! Gropi din metru în metru în multe zone... Oare chiar nu le este rușine? Este o bătaie de joc incredibilă, drumurile județene sunt efectiv cel mai mare EȘEC al Consiliului Județean Cluj.

Domnule Alin Tișe, stimați consilieri județeni, vă provoc să luați harta județului și să începeți să luați la pas fiecare drum, fiecare localitate. Realitatea este alta decât cea de pe Dorobanților, din sediul confortabil al Consiliului Județean. Realitatea este noroiasă domnilor!”, a spus deputatul Horia Nasra.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator