fbpx

Icon Scrie un comentariu

pru turda

Partidul România Unită Turda (PRU) va avea nu mai puțin de 3 reprezentanți pe lista pentru alegerile europarlamentare de la finele lunii mai. Președintele PRU Turda, Răzvan Ciortea, spune că este vorba despre o ”recompensă” pentru rezultatele foarte bune reușite la alegerile parlamentare din toamna anului 2016, deși organizația era înființată de câteva săptămâni.

 

Pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare din acest an se află nu mai puţin de trei turdeni: Răzvan Ciortea (preşedintele filialei turdene a PRU), medicul Ligia Drulea şi Florin Florescu (vicepreşedintele filialei turdene a PRU).

“Vă invit să vă reamintiţi că la nivelul municipiului Turda partidul nostru a obţinut 1.000 de voturi la alegerile parlamentare de la finele anului 2016. Şi asta ţinând cont că la Turda filiala s-a constituit cu trei săptămâni înainte de alegeri. Eu zic că nu e lucru puţin, iar munca noastră a fost observată de conducerea partidului la nivel naţional. Plus că să nu uităm că tot datorită implicării inclusiv a membrilor de la Turda, Partidul România Unită a obţinut un număr de 9.000 de voturi la nivelul întregului judeţ Cluj. Ştiţi ce înseamnă asta? Înseamnă cu 1.000 de voturi mai mult decât a obţinut PMP în judeţul Cluj, partid care acum e în Parlamentul României. Repet: nu e puţin lucru iar implicarea noastră, dorinţa noastră de muncă a trezit intereseul conducerii la nivel naţional şi i-au făcut să ne acorde nu doar încrederea dar mai ales onoarea de a ne oferi locuri pe lista pentru alegerile europarlamentare, primul clasat din Turda fiind chiar pe un loc onorabil dacă ne referim la nivel naţional” a spus preşedintele PRU Turda, citat de AgoraMedia.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator