fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

ofl ct itipasa

Organizația Femeilor Liberale din Câmpia Turzii va organiza în această seară, de la ora 20.30, un eveniment prin intermediul căruia se atrage atenția asupra conștientizării autismului și a problematicii cu care se confruntă copiii care suferă de această afecțiune.

 

”Pe 2 aprilie se marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. În toată lumea, în jurul acestei date, organizațiile care promovează cauza persoanelor cu autism desfășoară acțiuni menite să atragă atenția asupra problematicii acestei afecțiuni care atinge, conform celor mai recente studii, 1 din 100 de persoane.

În Câmpia Turzii, Organizația Femeilor PNL vă așteaptă marți, 2 Aprilie 2019, începând cu ora 20:30, să aprindem lumina albastră alături de copiii cu autism din orașul nostru. Pentru a arăta ca ne pasă, noi, cei care participăm la această campanie vom fi îmbrăcați în culoarea albastră.

Vă așteptăm să le arătăm acestor copii speciali că ”Ne pasă”!”, au transmis reprezentantele OFL Câmpia Turzii.

Evenimentul este organizat la sediul Primăriei din localitate și sunt așteptați să participe toți aceia care vor să se solidarizeze cu acest gest.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator