fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

parcuri industriale

Construcția de noi parcuri industriale și spre alte localități din județul Cluj, în zona Huedin și zona Gherla-Dej, este imperios necesară!


Astfel de platforme contribuie la crearea de noi locuri de muncă, cresc calitatea vieții clujenilor și facilitează alte oportunităţi economice pentru dezvoltarea judeţului.


În acest moment construcția parcurilor industriale TETAROM IV și TETAROM V este doar pe hârtie, chiar dacă Alin Tișe a promis în campania electorală construcția acestora.


Consiliul Județean Cluj poate susține construcția parcurilor industriale, însă în ultimii trei ani scandalurile au ținut loc activității administrative. La fel de adevărat este faptul că vorbăria nu poate ține loc faptelor la infinit și cineva trebuie să ne explice de ce încă nu există parc industrial în Câmpia Turzii, care poate însemna revigorarea comunităţii din punct de vedere economic și de ce TETAROM V nu fost finalizat.


Cu siguranță că județul prin Consiliul Județean Cluj poate susține construcția de noi parcuri industriale care pot dezvolta zonele Huedin și Dej-Gherla.


Deputat PSD de Cluj, Horia Nasra

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator