fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

pmp mv

Organizația locală a PMP Mihai Viteazu, condusă de consilierul local Paul Olaru, a organizat un spectacol folcloric în sala de spectacole a Casei de Cultură, la care a fost prezent și senatorul Cristian Lungu, președintele PMP Cluj și candidat pe lista pentru alegerile europarlamentare a PMP, listă deschisă de Traian Băsescu.

Cristian Lungu a menționat că este onorat să participe la această manifestare a PMP la Mihai Viteazu și le-a spus celor prezenți că la viitoarele alegeri europarlamentare au de ales între discursul care promovează detașarea de Uniunea Europeană, promovat în special de PSD, și integrarea mai puternică a României în Uniunea Europeană, cu beneficiile de rigoare, discurs care este promovat de PMP, al cărui slogan va fi ”Uniți în Europa!”. Senatorul cujean i-a invitat pe cei prezenți să vină săptămâna viitoare la Cluj-Napoca, la cinema ”Florin Piersic” (Piața Mihai Viteazul), unde va fi prezent Traian Băsescu, care va descinde în capitala Ardealului pentru a-i recuceri pe clujeni alături de el.

Întâlnirea va fi sâmbătă, 6 aprilie 2019, de la ora 13.00. Întrebat dacă primarul Emil Boc va fi prezent și el, știută fiind relația foarte bună cu fostul președinte Traian Băsescu, senatorul Cristian Lungu a precizat că nu știe dacă se va produce acest lucru, însă cei doi se întâlnesc, cu siguranță, ca doi prieteni buni, în orice conjunctură.

La manifestare au fost prezenți inclusiv doi consilieri din Turda, Adrian Nap (președinte PMP Turda) și Emil Moldovan, dar și colegii din Consiliul Local ai lui Paul Olaru, respectiv Teodor Ioaniciu și Adrian Crișan. La nivelul comunei Mihai Viteazu, PMP este principalul partid ”de dreapta” și al 3-lea în ierarhia locală rezultată în urma alegerilor locale din 2016, după UDMR și PSD.

Vezi mai jos un videoreportaj realizat la această manifestare culturală:

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator