fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

taranisti

Organizația locală a PNȚCD Turda critică în termeni duri decizia conducerii centrale a partidului, de a semna un protocol de susținere a listei PSD de candidaturi la alegerile europarlamentare care vor avea loc la finele lunii mai.

”Organizația Turda a P.N.Ț.C.D. se delimitează de acțiunile conducerii centrale a partidului nostru. Din orașul familiei lordului politicii românești, Ion Rațiu, dorim să ne manifestăm dezaprobarea și indignarea față de declarațiile și uneltirile președintelui Aurelian Pavelescu din ultima perioadă, culminând cu declarațiile făcute de acesta și de președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, prin care aceștia declară sprijinul P.N.Ț.C.D. pentru P.S.D., la alegerile europarlamentare.

Membrii și simpatizanții din Turda, Transilvania și întreaga Românie, trebuie să știe că Organizația Turda a P.N.Ț.C.D., fidelă moștenirii lăsate de turdeanul nostru, Ion Rațiu, dar și de Corneliu Coposu și Iuliu Maniu, a înțeles încă din 2016 încotro se îndreaptă, din păcate, partidul nostru, sub conducerea nedemocratică a lui Aurelian Pavelescu. Noi, țărăniștii adevărați, nu discutăm principiile enunțate de aceștia, ci le respectăm.

Noi, membrii organizației Turda a P.N.Ț.C.D., puțini dar demni, transmitem un semnal întregii țări, tuturor colegilor noștri țărăniști, și avem curajul să susținem, așa cum am făcut-o în ultimii trei ani, că președintele Aurelian Pavelescu nu reprezintă masa P.N.Ț.-iștilor și cu atât mai puțin, istoria și onoarea acestora. Ba, dimpotrivă, prin acțiunile și declarațiile făcute în numele și pe seama noastră, a membrilor acestui partid istoric, ne aruncă într-o nouă eră întunecată a existenței noastre.

Pavelescu, să-ți fie rușine! Memoria înaintașilor noștri nu poate fi întinată de un președinte care nu ne reprezintă!”, a transmis președintele PNȚCD Turda, Alexandru Ignat.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator