fbpx

3 Comentarii

cosmina vitan

Cosmina Adriana VITAN este noul președinte al Organizației de Tineret PSD Câmpia Turzii.

Cosmina Adriana VITAN,  este de astăzi noua președintă a Organizației de tineret PSD Câmpia Turzii, ca urmare a alegerilor de astăzi 26.03.2019. Studentă a Facultății de Drept, ambițioasă, echilibrată și determinată să se implice în viața socială și politica a municipiului Câmpia Turzii. 

Forța tânără: Liceenii, elevii din școlile tehnice și postliceale, studenții, constituie Forța Tânără a comunității noastre, izvorul de energii creatoare și inovative pe care se sprijină pregătirea unui viitor sustenabil pentru care trebuie pregătim: programe diversificate de educație, potrivit oportunităților pieței de muncă; atragerea universităților clujene în organizarea unui nucleu care să deservească nevoile de forță calificată ale capitalei regiunii; atragerea de proiecte de investiții care să implice tinerii; servicii adecvate și diversificate de petrecere a timpului liber; servicii și un mediu de calitate.

Forța tânără asigură dinamica orașului nostru și legătura cu regiunea, cu lumea. Sunt doar câteva idei și întrebări la care administratia locală trebuie să trebuie să ofere soluții!”, informa Petre Pop, președintele PSD Câmpia Turzii pe pagina sa de Facebook în cursul zilei de ieri.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  coco · 14:43 27.03.2019
  Exemplar perfect pentru echipa PSD. Inima mare , buze puse, tzatze puse .. si tot ce deriva din asta. Se subintelege
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Victor_postu · 16:08 27.03.2019
  Degeaba are inima mare,buze si mai stiu eu ce daca nu are CRBL?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ani · 20:53 27.03.2019
  "determinată să se implice" - din toată prezentarea ei asta sună cel mai rău. Expresia aceasta este soață cu "focusată" !!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator