fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

nicusor dan

Mulțumim, Nicușor Dan! E un gest pentru istorie și pentru schimbarea României” este mesajul transmis de senatorul USR de Cluj Mihai Goțiu, într-un comentariu pe Facebook, legat de gestul lui Nicușor Dan, care s-a reînscris în USR pentru a semna și susține contestația Alianței USR – PLUS pentru înscrierea în cursa pentru alegerile europarlamentare.

 

Adevăratul caracter al unui om îl afli în momentele critice. O dată în plus, Nicușor Dan a dat dovadă de RESPONSABILITATE și GENEROZITATE, lucruri atât de rare în rândul liderilor politici autohtoni. Revenirea (sper că nu doar de scurtă durată în USR), pentru a oferi o șansă suplimentară Alianței USR – PLUS să câștige contestația la ÎCCJ pentru înscrierea în cursa pentru europarlamentare e un gest rarisim la noi în politică: să faci ceva în interesul cetățenilor fără să negociezi ori să pretinzi vreun avantaj pentru tine. Cu atât mai mult cu cât ar fi existat suficiente motive și justificări personale pentru a nu face un astfel de demers”, arată Mihai Goțiu în mesajul de pe Facebook.

„Dincolo de cât de mult a contat sau nu a contat semnătura lui în decizia ÎCCJ, care a dat câștig de cauză Alianței USR – PLUS, ceea ce a făcut Nicușor Dan e un gest care va rămâne în istoria politicii contemporane, iar cei care am trăit la maximum emoțiile acestor zile ni-l vom aminti și-l vom povesti mult timp de acum înainte.Nu Alianța USR – PLUS a fost salvată de Nicușor Dan prin gestul lui, ci încrederea și speranța că România poate fi schimbată în bine! Iar acestea sunt lucruri mult mai importante decât orice interpretare juridică formalistă a gestului lui. Jos pălăria, Nicușor! Mulțumim!, a încheiat senatorul USR de Cluj.

USR Cluj

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator