fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

pnl ct

PNL Câmpia Turzii a luat poziție față de unele declarații ale consilierului local Adrian Mischian (PMP), pe care-l acuză că se dă ”interesat” de modul în care se creionează bugetul local doar în discuții pe Facebook, nefiind prezent la întâlnirile anunțate de primarul Dorin Lojigan pe tema bugetului local. Într-un comunicat remis presei, Biroul Politic Local al PNL Câmpia Turzii a luat o poziție tranșantă, punându-l ”la colț” pe consilierul PMP și acuzându-l că nu are habar despre ce vorbește.

 

”Recunoaștem și respectăm dreptul oricărei persoane de a-și exprima punctul de vedere asupra oricărei situații și soluții care privesc bunul mers al comunității municipiului Câmpia Turzii. Încurajăm aceasta cu atât mai mult cu cât persoanele care exprimă puncte de vedere sunt consilieri locali. Trebuie totuși să recunoaștem că opiniile domnului Adrian Mischian par să nu se încadreze într-o schemă de dezbatere specifică democrației din moment ce la întâlnirea propusă de domnul Primar, Dorin Nicolae Lojigan, având ca temă bugetarea participativă, a ales să nu se prezinte. Nici el, nici alți reprezentanți ai ”partidelor” care au reprezentanți în consiliul local. Desigur, în lipsa unui partener de dialog e cam greu să porți o discuție. Îi mulțumim ”alesului local” pentru lipsa de interes de care dă dovadă față de cetățenii municipiului Câmpia Turzii.

Noi, organizația locală a Partidului Național Liberal, înțelegem să depunem toate eforturile pentru a sprijini administrația locală în luarea deciziilor care privesc bunul mers al municipiului pentru că am fost aleși să facem acest lucru. Dovadă stă numărul mare de consilieri locali ai PNL care reprezintă interesele cetățenilor din Câmpia Turzii, dar mai ales implicarea lor în proiectele administrației locale.

Nu suntem siguri că același lucru se poate spune despre domnul consilier local Adrian Mischian despre a cărui apartenență politică avem o mulțime de incertitudini. Fost membru al PSD, al PDL, al PUNR (poate și al luminii întunecate), actualmente al PMP și candidat pentru apartenența la PNL, avem îndoieli mai mult decât rezonabile pentru a ne întreba dacă omul ăsta ori nu știe ce vrea, ori este un profitor versat? Pe această cale vă transmitem că nu este cazulsă mai insistați să vă primim în PNL și să vă oferim tot felul de funcții. Avem totuși niște standarde.

Chiar am putea să ne întrebăm, domnule Mischian, pe când o candidatură la ... România Mare? Sau mai rămâneți în PMP? Până când?

Dincolo de aspectul de băiat bun la toate, va veni oare o vreme în care și Adrian Mischian să confirme prin stabilitate și coerență sau doar avem de a face cu un personaj pus pe ”fapte” atunci când îi convine, dacă îi este lui favorabil? E o întrebare retorică, evident.

Vă reamintim domnule consilier că proiectul privind mobilitatea urbană a municipiului Câmpia Turzii (aproape 10 milioane de euro fonduri nerambursabile, semnat deja de Primarul municipiului Câmpia Turzii) nu doar că nu vi se datorează, dar v-ați exprimat clar opinia privind imposibilitatea realizării lui. Trebuie să recunoaștem că opinia înseamnă lipsă de cunoștință certă și clară, iar lipsa de viziune vă caracterizează. Din păcate!

Nu în ultimul rând, vă aducem la cunoștință că orice ați gândi dumneavoastră a fost deja ideea altcuiva care în acest moment stabilește proceduri de implementare a unor proiecte de o anvergură pe care tu, domnule, nici măcar nu le-ai visat vreodată.”, se precizează în comunicatul de presă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator