fbpx
5 Comentarii

vot 1

Un organ de media local a dat publicității rezultatele unui sondaj de opinie privind intenția de vot pentru funcția de primar, în eventualitatea în care turdenii ar fi chemați la urne. Rezultatele consemnează o surpriză mare!

Conform datelor prezentate de Ovidiu Bucur, care susține că a colaborat cu un institut sociologic (dar nu i-a menționat numele!), sondajul s-a făcut (din ușă în ușă, pe un eșantion de 1.048 de persoane, în intervalul 1-20 februarie 2019.

Conform datelor prezentate de Ovidiu Bucur (RefleqtMedia), PSD ar câștiga alegerile locale cu 73,3%! Surprinzător este faptul că nu toți cei care votează PSD l-ar vota pe actualul primar, care a câștigat alegerile pe lista PSD, Cristian Matei având un procent de vot de 57,1%. Din datele sondajul reiese că o parte din votanții PSD îi preferă pe Emil Turdean sau Andrei Suciu, de la USR/T9, care sunt ”dușmani declarați” ai actualului primar. Suciu ar avea 20,7% intenție de vot, în timp ce Emil Turdean a contabilizat 12,5%.

Datele sondajului, care relevă faptul că primarul Cristian Matei nu ar fi votat de un procent însemnat dintre cei care ar vota PSD, au fost date publicității exact în perioada în care în organizația județeană a PSD urmează să fie alegeri pentru funcția de președinte, iar datele acestui sondaj nu-i sunt favorabile primarului.

”Nu știu ce interese se ascund în spatele acestor date, dar personal nu cred că este un sondaj real. Cred mai degrabă că Ovidiu Bucur a blufat din nou, așa cum o face de obicei, sau face niște jocuri de culise. Neprezentând numele institutului sociologic, cel mai important lucru atunci când prezinți niște date pentru care ai pretenția că ar fi reale, ridică foarte multe suspiciuni. Personal, nu cred că PSD poate ajunge la o intenție de vot de 73,3%! În plus, nu văd logica după care votanții PSD nu l-ar vota pe primarul PSD, ci ar vota un candidat din zona USR! Este absurd! Cred că totul este o invenție! Nu știu care este scopul, dar cu siguranță vom afla în timp”, a reacționat jurnalistul Gelu Florea.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  tibi · 13:44 09.03.2019
  unde a facut acest sondaj din usa in usa...pe margaretelor si teclu?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Petrar jenu · 18:30 09.03.2019
  Nu a publicat institutul de sondaj pentru ca nu e ci un ins care urmăreste anumite interese
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Lucian · 21:47 09.03.2019
  În afara de matei ...... cine mai este candidat ?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mereu Nicolae · 10:04 10.03.2019
  Nicolae Mereu

  Ca un candidat să câștige cu 73% niște alegeri,chiar la Turda,(persoanele sau partidul sunt irelevante),presupune că prezența la vot (având în vedere celelalte opțiuni ) ar trebui să ajungă la peste 106 %,performanță atinsă numai de Dragnea în Teleorman.Concluzia pe care au tras-o și alții este că prea este cusută cu ață de altă culoare.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Samartinean Danut · 13:21 10.03.2019
  Ovidiu Bucur,ai facut sondajul in azile?Pe N Teclu?Ai devenit .....
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator