fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

marius riter

„Dotarea sălilor de clasa cu table interactive”, proiect depus pe TurdaDecide.ro de către Consilierul Local Marius Riter


In clasele unităților de învățământ de pe raza municipiului Turda mijloacele și materialele didactice diferă mult de la o școala la alta. Unele clase au în dotare mijloace și materiale didactice de ultima generație cum ar fi calculatoare și proiectoare, table interactive (achiziționate din fondul clasei) pe când altele sunt dotate cu mijloace și materiale didactice rudimentare gen tabla și creta (părinți cu posibilități materiale modeste)


Din dorința de a elimina discriminarea intre elevii din municipiul Turda și din convingerea ca unitățile de învățământ din municipiul Turda trebuie să asigure un standard de calitate ridicat al actului educațional indiferent de posibilitățile materiale ale părinților, în calitate de simplu cetățean, am depus proiectul pentru bugetare participativa „Dotarea sălilor de clasa cu table interactive”.


Știu că sunt săli de clasa care au fost dotate deja cu acest tip de table interactive. Pentru ca acest proiect să fie echitabil pentru toți elevii propun sa se identifice aceste clase iar lor sa li se aloce contravaloarea acestei table în lei, pentru a se folosi la alte cheltuieli pe care le considera necesare sau pentru a returna părinților banii alocați inițial pentru achiziția acestor table interactive.


Mai multe informatii gasiti pe platforma: https://turdadecide.ro


Riter Marius – Consilier Local al Municipiului Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    liviu · 10:26 06.03.2019
    Binenteles ca nimeni pe drum isi face publicitate. Platforma Turdadecide este pt. simpli cetateni care altfel nu au nici o posibilitate sa isi expuna ideile , propunerile .El ca consilier local are posibilitatea sa propuna direct CL Turda aceasta propunere si cu colegii sai sa o sustina , dar e mai buna publicitatea .STIL BASIST PDL/PNL.Dar probabil multi pun botul.....
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator