fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

petrepop masoni

Președintele PSD Câmpia Turzii, consilierul județean Petre Pop, a pierdut procesul cu Rareș Morar/Câmpia Express SRL, în care i-a reproșat acestuia că a dat publicității poze de la întruniri masonice la care a luat parte, susținând că ar fi fost trucate sau că i s-ar fi furat de pe laptop. Ba mai mult, Petre Pop nu a recunoscut apartenența la masonerie, spunând că este doar membru al Ordinului Cavalerilor de Malta.

”Dupa aproape doi ani de judecata, consilierul judetean, administrator public, presedintele consiliului de administratie al Companiei de Apa Aries si presedinte al PSD Campia Turzii, Petre Pop, a pierdut procesul in care am dezvaluit apartenenta lui la masonerie (fals in declaratia de interese). Sper sa se poata uita in ochii celor pe care i-a tarat dupa el in mizeria asta dupa ce voi face publice toate pozele sau in ochii celor care vor fi cercetari penal pentru marturie mincinoasa.”, a menționat Rareș Morar.

Decizia Tribunalului Cluj nu este definitivă.

”Respinge, ca neîntemeiată,cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Pop Petre în contradictoriu cu pârâţii Câmpia Express SRL şi Rareş Morar având ca obiect despăgubiri. Obligă pe reclamant să plătească pârâţilor suma de 2766,75 lei, cu titlu de cheltuieli de jduecată, reprezentând onorariu avocaţial. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică , azi, 25 februarie 2019”, se precizează în Hotărârea 97/2019 dată în Dosarul 3553/328/2017.

Consilierul județean PSD, Petre Pop, a negat vehement că ar fi mason, precizând că face parte doar din Ordinul Cavalerilor de Malta, organizație care se ocupă de acte umanitare, care nu au nici o legătură cu activitatea masonică. Cu toate acestea, imaginile apărute în spațiul public duc mai mult înspre masonerie. Petre Pop este și administrator al Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, dar în ședința Consiliului Local de joi se va discuta desființarea acestui post.

Subiectul, însă, dincolo de partea hazlie sau ”curioasă” a fotografiilor (care nu reprezintă, în sine, o încălcare a legii sau un fapt reprobabil), poate ridica și o problemă cu caracter penal, respectiv falsul în declarații! Asta pentru că Petre Pop nu precizează, în declarația de interese care se completează în cazul angajaților în funcții publice sau a aleșilor locali, că este membru al unor organizații de acest gen!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator