fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

usr ct

Sâmbătă, 23 februarie 2019, adunarea generală a filialei locale USR Câmpia Turzii și-a ales, pentru a doua oară, structura, componența și durata mandatului organelor de conducere, arbitraj și control. 

 

”În urma votului secret al membrilor, filiala USR Câmpia Turzii are un nou birou local format dintr-un președinte, doi vicepreședinți și alți doi membri, precum și o comisie de arbitraj formată din trei membri și un cenzor, pentru un mandat de un an.

Componența organelor de conducere, arbitraj și control ale filialei USR Câmpia Turzii este:

Marian Ardelean - președinte

Alin Goron - vicepreședinte

Laura Berar - vicepreședinte

Gavrilă Mureșan Pop - membru în biroul local

Cristian Dale - membru în biroul local

Bujor Chincean - membru în comisia de arbitraj

Marcel Man - membru în comisia de arbitraj

Lucian Apahidean - membru în comisia de arbitraj

Mihai Popa - cenzor al filialei”, se precizează într-o informare a USR Câmpia Turzii.

Comparativ cu precedentele alegeri, de acum 5 luni, organizația locală nu mai are 4 vicepreședinți, ci doar 2 (doar Goron Alin și-a păstrat această funcție), la care se mai adaugă 2 funcții de membru în biroul local (Cristian Dale a rămas în structura de conducere). Din cei 3 membrii ai Comisiei de arbitraj, doar Marcel Man și-a păstrat această funcție. A fost schimbat inclusiv cenzorul filialei.

“Sunt onorat pentru încrederea și sprijinul pe care membrii filialei mi le-au acordat. Deși suntem o filială încă tânără, sunt înconjurat de colegi plini de entuziasm și care sunt motivați de dorința de schimba lucrurile în bine pentru comunitatea din care facem parte.

Avem înainte un drum anevoios, plin de provocări politice la nivel înalt, de la încheierea președinției României la Consiliul Uniunii Europene, la alegerile europarlamentare și prezidențiale din acest an. Însă avem încrederea că USR va sancționa fiecare pas greșit al autorităților care ne conduc, că va întreprinde acțiuni și va propune soluții potrivite și necesare pentru a schimba actualul “tablou” politic care nu ne face cinste nouă, cetățenilor români.

La nivel local, credem cu tărie că orașul nostru are potențial să devină un oraș model. Dar pentru a ajunge acolo trebuie să fim mai sinceri cu noi, mai uniți și orientați spre rezolvarea cauzelor problemelor care ne macină comunitatea.

În acest scop, considerăm că fiecare din noi ar trebui să fie mai sensibil la lumea care ne înconjoară. Prin acțiuni simple precum ridicarea unui ambalaj aruncat pe stradă, adresarea cu respect față de vecinul de lângă noi sau o cerere de reparare a unei gropi de pe stradă, fiecare cetățean al Câmpiei Turzii poate contribui la schimbarea orașului nostru.

Nu în ultimul rând, credem că nu putem să le știm pe toate, dar că verticalitatea și pasiunea pentru a îndrepta lucrurile în țară, atrag mai departe caracterele de care avem nevoie pentru a împlini acest vis”, a transmis președintele reales al USR Câmpia Turzii, Marian Ardelean.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator