fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

alajmi mahmoud

În Câmpia Turzii a apărut un zvon despre o posibilă candidatură a medicului Mahmoud Alajmi la funcția de primar, la alegerile locale din anul 2020, susținut atât de un partid puternic, cât și de un grup de oameni de afaceri locali. În această seară, Mahmoud Alajmi a spus totul despre această candidatură!

”Un grup important de oameni de faceri si politicieni, doresc să ofere o alternativă viabilă pentru câștigarea funcției de primar în Câmpia Turzii. Pe fondul deprecierii imaginei si prabusiri în sondaje a actualului primar PNL, Dorin Lojigan, care nu va mai câștiga un nou mandat de primar la alegerile locale din 2020, o grupare de oameni importanti si influenți, doresc să facă o schimbare de paradigmă politică, prin impunerea unui nou tip de candidat, pe un model experimentat cu succes în România, dr. Raed ARAFAT și dr. Sorin Oprescu.

Dr. Mahmoud Alajmi, este un medic apreciat in comunitatea din Campia Turzii si Turda, doctor care se bucură de un imens capital pozitiv de imagine si care are foarte multe relații și conexiuni în toate păturile sociale, ar fi candidatul pentru funcția de primar sprijinit de un partid mare si de oamenii de afaceri din Campia Turzii, pentru ocuparea functiei de primar la alegerile locale din 2020”, a precizat siteul AriesNews, în spatele căruia s-ar afla administratorul public al Primăriei Câmpia Turzii, Petre Pop (PSD).

Cunoscutul medic ginecolog, însă, a negat orice implicare în eventualele jocuri politice.

„Infirm categoric acest zvon lansat de oameni care vor să-și construiască, pe seama numelui meu și al altora, cariera politică. Eu sunt medic și mă implic în totalitate în meseria mea, nu mă interesează politica. Solicit pe această cale, ca numele meu să nu mai fie implicat în lupta politică.”, a menționat Alajmi pentru siteul inTurda.

Apariția unor nume de candidaturi din afara scenei politice, care ar avea susținerea unui grup de oameni de afaceri din localitate, pare însă a fi o strategie reală, care cel puțin a fost discutată în culisele politicii din Câmpia Turzii. Nu se știe, însă, în ce măsură aceasta este o strategie a PSD, cu sau fără o candidatură a lui Petre Pop.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator