fbpx

3 Comentarii

cristian lungu

Senatorul PMP Cluj, Cristian Lungu, a declarat că a depus 160 de amendamente la Legea bugetului de stat, însă toate au fost respinse, chiar dacă era vorba despre dotarea comunelor cu câte o ambulanță de tip C și a construcției unei creșe, promisiuni ale PSD din campania electorală.

 „Am depus, ca senator, un număr de 160 de amendamente pentru Cluj ce solicitau alocarea fondurilor necesare construcției de creşe şi dotării cu o ambulanţă de tip C în fiecare comună a judeţului. Aceasta a fost, de fapt, o propunere electorală a PSD şi eu, prin acest demers, am dorit să forţez PSD să-şi onoreze promisiunile electorale.

Așadar, pentru judeţul Cluj am dorit să le ofer şansa parlamentarilor PSD să respecte ce au promis acum doi ani şi să ajute fiecare comună din judeţ cu ambulanţe şi, de asemenea, să construiască o creşă în fiecare localitate.

(...) Să ai creștere economică de 4-5% și să nu respecți promisiunea de a evita decese, în multe cazuri, prin nedotarea comunelor cu ambulanțe de urgență mi se pare aproape inuman.

Să mărești sumele alocate partidelor, prin Autoritatea Electorală Permanentă, dar să respingi solicitările de fonduri pentru ambulanțe de urgență va fi taxată de electorat foarte curând la urne”, a declarat  senatorul PMP Vasile Cristian Lungu, citat de Ziua de Cluj.

Alte amendamente depuse de senator vizează  alocarea de fonduri pentru infrastructura judeţului, modernizarea şcolilor şi a unor săli de sport, renovarea unor unităţi sanitare din judeţ, dar şi a unor lăcaşuri de cult. De asemenea, președintele PMP Cluj, a cerut Guvernului finanţare pentru alimentarea cu apă şi canalizare, sau extinderea reţelelor existente, din mai multe comune clujene.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Chivu dan · 09:52 17.02.2019
  Dar tu,Senatori, ai părinți care stau in vreo comuna la zeci de chilometri de Cluj.Se pare că nu de ai zici că cineva aberează.Ia mutate tu într-un sat îndepărtat cu copii și să ți se îmbolnăvesc un copil sa vedem ce faci
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Senatoru · 06:02 18.02.2019
  Chivu Dan,kilometrii.Vorbesti fara mătăluca,cunoscatorii stiu!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Senatoru · 21:09 16.02.2019
  Dumneatale aberezi domnule senator.Cum sa dotezi comunele cu cate o ambulanta??,ai idee ce costuri si consum de resurse umane e nevoie?V-ati intrebat daca acele comune au personal pentru a incadra acele ambulante?Oare cine v-a facut pe voi senatori??Isuse cristoase!!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator